Αθήνα

°C

Κυριακή

26

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σακελλαροπούλου Δράμα: Η αντίδραση ενός παιδιού όταν είχε την ΠτΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαροπούλου Δράμα: Η αντίδραση ενός παιδιού όταν είχε την ΠτΔ

Σακελλαροπούλου Δράμα: Η απίστευτη αντίδραση ενός πιτσιρικά όταν είδε από κοντά την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη Δράμα

Εκπλήξεις περίμεναν χθες την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά την επίσκεψή της στη Δράμα. Την αντίδραση ενός αγοριού που της χάρισε ένα κόσμημα, αλλά και μια φωτογραφία του πατέρα της που δεν είχε ξαναδεί. «Είστε πολύ νέα, κυρία Πρόεδρε!». Ο μόλις επτά ετών Κωνσταντίνος αποφάσισε να προσφέρει ως δώρο στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα παραδοσιακό κόσμημα εκ μέρους του Συλλόγου Εβριτών Νομού Δράμας, σύμφωνα με το iefimerida. Τα πάντα ήταν έτοιμα για την υποδοχή και την παράδοση του δώρου στο δημαρχιακό Μέγαρο, όπου έγινε δεκτή η κυρία Σακελλαροπούλου από τον δήμαρχο Χριστόδουλο Μαμσάκο. Όταν ήρθε η ώρα όμως να την πλησιάσει ο μικρός Κωνσταντίνος, δεν έκρυψε την έκπληξη και την αμηχανία του, αναφωνώντας: «Είστε πολύ νέα, κυρία Πρόεδρε!».

Όμως οι εκπλήξεις και τα δώρα δεν σταμάτησαν εκεί. Μάλιστα, κατά την επίσκεψή της στην έδρα Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Παπαδόπουλος πραγματικά την αιφνιδίασε, αλλά και τη συγκίνησε: μεταξύ άλλων, της δώρισε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που τραβήχτηκε ακριβώς 70 χρόνια πριν, το 1951. Απεικονίζεται ο πατέρας της, Νικόλαος Σακελλαρόπουλος, που τότε είχε πρωτοδιορισθεί ειρηνοδίκης στη Σταυρούπολη Ξάνθης. Η Πρόεδρος αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ήταν η ίδια εποχή που ο πατέρας της γνώρισε τη μητέρα της, Αλίκη Παρασκευά. Η φωτογραφία αυτή βρισκόταν στο προσωπικό αρχείο της μητέρας του Δραμινού φωτογράφου Παύλου Σιδηρόπουλου, που αποφάσισε να τη δωρίσει στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο πατέρας της υπήρξε αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, ενώ ήταν μέλος της σύνθεσης του ανωτάτου δικαστηρίου που είχε εκδικάσει την υπόθεση του σκανδάλου Κοσκωτά. Μάλιστα, μία από τις ελάχιστες φωτογραφίες που έχει στο γραφείο της στο Προεδρικό Μέγαρο απεικονίζει την ίδια με τον πατέρα της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις