Δήμος Ελευσίνας: Ενίσχυση της πυροπροστασίας

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Ελευσίνας: Ενίσχυση της πυροπροστασίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Δήμος Ελευσίνας: Το Πυροφυλάκιο ανακατασκευάστηκε, ενώ κινήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να υπάρξει στελέχωσή του.

30.06.2021 | 15:23

Μετά από δέκα χρόνια που ήταν ανενεργό, το Πυροφυλάκιο Μαγούλας είναι ξανά μάχιμο στον αγώνα της πυροπροστασίας στην ευρύτερη περιοχή της Μαγούλας. Έτσι, μετά από ενέργειες του Δημάρχου Ελευσίνας, Αργύρη Οικονόμου, το Πυροφυλάκιο ανακατασκευάστηκε, ενώ κινήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να υπάρξει στελέχωσή του με εποχικό προσωπικό I.Δ.Ο.Χ με σύμβαση διάρκειας τριών μηνών.

Στο σημείο βρέθηκαν για αυτοψία ο Αντιδήμαρχος Μαγούλας, Μενέλαος Μίχας, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Παππάς Λεωνίδας και ο Διοικητής Πυροσβεστικής Ελευσίνας, κ. Πλατάς Χρήστος , ο οποίος τόνισε ότι το σημείο είναι το πλέον κατάλληλο για την παρακολούθηση της ευρύτερης περιοχής. Στο Πυροφυλάκιο, η φύλαξη θα είναι 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα καθ’ υπόδειξη του Πυροσβεστικού Σώματος. Οι φύλακες θα λάβουν ειδική εκπαίδευση για το πως πρέπει να χειριστούν οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό και θα έχουν εγκεκριμένο εξοπλισμό.

Exit mobile version