Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Ασημακόπουλος – μητέρα: “Λύγισα, έκλαψα” – Όσα είπε μετά την αποχώρησή του
LIFESTYLE

Γιώργος Ασημακόπουλος – μητέρα: “Λύγισα, έκλαψα” – Όσα είπε μετά την αποχώρησή του

Γιώργος Ασημακόπουλος - μητέρα: Τι είπε για το παιδάκι που έχασε από καρκίνο

Εκτός Survivor τέθηκε το βράδυ της Κυριακής ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος κατά την αποχώρησή του αποκάλυψε ότι κάποια από τα χρήματα που κέρδισε από το reality θα τα διαθέσει στα παιδιά με καρκίνο. Η μητέρα του, Σάντυ, βρέθηκε στο πλατό του Happy Day, μαζί με τον άλλο γιο της, Γιάννη και μίλησαν για τον Γιώργο.  «Είμαι πολύ περήφανη και για τις 6,5 μήνες που ήταν εκεί και τώρα είμαι πολύ πιο περήφανη με την κίνηση που έκανε», τόνισε και όταν άκουσε τον «Ασημάκ» να μιλά για τον αδερφό του που έφυγε από τη ζωή σε μικρή ηλικία είπε: «Λύγισα, έκλαψα. Τα παιδιά δεν έζησαν καλά τα παιδιά τους χρόνια. Ήμασταν 2,5 χρόνια στα νοσοκομεία μέσα έξω».

«Είναι αδελφικά βιώματα όλα αυτά. Κι εγώ έγινα πιο εσωστρεφής, ωριμάσαμε πριν την ώρα μας και γίναμε πιο σοφοί. Τελείωσε η περιπέτεια με τον αδερφό μας και όλα καλά» είπε με τη σειρά του ο Γιάννης. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε από τον αδερφό του Γιώργου να σχολιάσει τον Τριαντάφυλλο και το σκετς που είχαν κάνει οι «Μπλε» για την αποχώρησή του: «Ήταν υπερβολικές οι αντιδράσεις της Μαριαλένας και του Σάκη, εγώ δεν είμαι υπέρ των χαρακτηρισμών. Δεν μου αρέσουν καθόλου. Το πήραν πιο πολύ στην πλάκα, χωρίς να θέλουν να προσβάλουν».

Τι είπε και ο πατέρας του

Όσον αφορά στο ειδύλλιο Μαριαλένας – Σάκη, ο Γιάννης σχολίασε: «Τα παιδά ήταν 2 χρόνια μαζί, είναι λογικό να έρθουν πιο κοντά. Για εμένα αυτά έπρεπε να λυθούν εκτός παιχνιδιού». Την ίδια στιγμή, στο «Ευτυχείτε», εμφανίστηκε ο μπαμπά τους Γιώργο. «Παιχνίδι είναι, όλα καλά. Να γυρίσει ο Γιώργος μου κοντά μου», σχολίασε ο κ. Κώστας και συνέχισε: «Είμαι λίγο συγκινημένος με τον γιο μου. Είναι πολύ περήφανος ο Γιώργος και αυτή του η κίνηση είναι πολύ καλή και μας τιμά». Η οικογένεια δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με τον παίκτη, αλλά αναμένει σήμερα να συμβεί αυτό, την ίδια στιγμή που η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει ήδη τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά δύσκολα θα δεχθεί λόγω των καταστημάτων που έχει και πρέπει να διαχειριστεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις