Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κόνι Μεταξά Χασαπόπουλος – Βούλγαρη: Η φωτογραφία συμφιλίωσης
LIFESTYLE

Κόνι Μεταξά Χασαπόπουλος – Βούλγαρη: Η φωτογραφία συμφιλίωσης

Κόνι Μεταξά Χασαπόπουλος - Βούλγαρη: Η φωτογραφία με περιγραφή "Τα βρήκαμε"

Η κόντρα μεταξύ της Κόνι Μεταξά με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο φαίνεται πως έληξε μετά τη δημοσίευση της κοινής του φωτογραφίας στα βραβεία MAD. Υπενθυμίζεται, ότι η γνωστή Influencer το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει viral με ένα ξέσπασμα εναντίον των δημοσιογράφων μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram με αφορμή κάποια σχόλια που είχαν κάνει στην εκπομπή τους για εκείνη. Ειδικότερα, οι δυο δημοσιογράφοι με χιουμοριστική διάθεση είχαν αναφερθεί στην διατροφή που ακολουθεί η Κόνι Μεταξά με την ίδια να ενοχλείται ιδιαίτερα και να απαντά λέγοντας:

“Να βγαίνεις και να κάνεις ξέσπασμα για το bullying και να σε κοροϊδεύουν αυτοί που σε βάζουν στις εκπομπές τους ότι οι influencers δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν για αυτό τρώνε από πακετάκια. Όλα τα βλέπω. Εσείς κάνετε το μεγαλύτερο bullying. Επίσης αν ήξερες τι παίζεις στην εκπομπή σου θα ήξερες γιατί τρώω από πακετάκια και ότι είναι για τη συγκεκριμένη διατροφή και όχι επειδή δεν έχω χρόνο να μαγειρέψω”.

“Τα βρήκαμε”

Όλα αυτά όμως φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν και οι τρεις τους τα έχουν πλέον βρει. Μάλιστα συναντήθηκαν στα MAD VMA 2021 και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί με την Κόνι Μεταξά να δημοσιεύει τη φωτογραφία στο προφίλ της στο instagram σχολιάζοντας: “Tα βρήκαμε”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις