Ροζ σκάνδαλο Βρετανία: Μετά την παραίτηση, ο Ματ Χάνκοκ… επέλεξε και γυναίκα

ΚΟΣΜΟΣ

Ροζ σκάνδαλο Βρετανία: Μετά την παραίτηση, ο Ματ Χάνκοκ… επέλεξε και γυναίκα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ροζ σκάνδαλο Βρετανία: Πότε ανακοίνωσε στη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του ότι την αφήνει

27.06.2021 | 10:01

«Αλλάζει» ζωή ο Ματ Χάνκοκ, μετά τις αποκαλύψεις για την παράνομη εξωσυζυγική του σχέση με τη σύμβουλό του, Τζίνα Κολαντάντζελο. Ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας που διαχειρίστηκε την πανδημία του κορωνοϊού μέχρι σήμερα, υπέβαλε επίσημα χθες την παραίτησή του από την βρετανική κυβέρνηση, μετά την κατακραυγή που προκάλεσαν οι φωτογραφίες με τα παθιασμένα φιλιά εντός του υπουργείου.

Ωστόσο, όπως φαίνεται η κρυφή σχέση του Χάνκοκ με την Κολαντάντζελο δεν είναι μια απλή περιπέτεια, όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, επικαλούμενα, από το στενό περιβάλλον του παραιτηθέντα υπουργού. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, ο Ματ Χάνκοκ πριν υποβάλει την παραίτησή του χθες, είχε ήδη ανακοινώσει στη σύζυγό του από την περασμένη Πέμπτη -γνωρίζοντας ότι θα αποκαλυφθεί η σχέση του με τη σύμβουλό του- ότι οι δρόμοι τους θα χωρίσουν οριστικά. Σύμφωνα με φίλους του παραιτηθέντα υπουργού και της συμβούλου του που επικαλείται η εφημερίδα, η σχέση τους ξεκίνησε πριν από μόλις τρεις εβδομάδες! Σημειώνεται ότι Χάνκοκ και Κολαντάντζελο είχαν γνωριστεί χρόνια πριν στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Οι φωτογραφίες που «έκαψαν» τον Ματ Χάνκοκ

Υπενθυμίζεται ότι οι βρετανικές εφημερίδες «Sun» και «Daily Mail» δημοσίευσαν προ ημερών φωτογραφίες του 42χρονου, παντρεμένου υπουργού (πατέρας τριών παιδιών) και της επίσης παντρεμένης συμβούλου του, Τζίνας Κολαντάντζελο. Οι τρυφερές στιγμές τραβήχτηκαν τον περασμένο μήνα, εντός του υπουργείου. Και οι δυο τους φαίνονται αγκαλιά και να φιλιούνται παθιασμένα, ενώ η στάση του σώματος δείχνει μεγάλη οικειότητα. Η 43χρονη Τζίνα Κολαντάντζελο διορίστηκε αρχικά στο υπουργείο Υγείας σε θέση άμισθης συμβούλου και στη συνέχεια ως αμειβόμενης, μη εκτελεστικής διευθύντριας. Αυτό είχε προκαλέσει ήδη μια συζήτηση γύρω από το πρόσωπό της και τους χειρισμούς του υπουργού που την προσέλαβε.

Στη χθεσινή του επιστολή παραίτησης προς τον πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, ο Χάνκοκ έκανε μια σύντομη αναφορά στην οικογένειά του, ζητώντας συγγνώμη «από τα αγαπημένα του πρόσωπα» για τον πόνο που τους προξένησε. «Έχω ανάγκη αυτήν την περίοδο να είμαι κοντά στα παιδιά μου», δήλωσε μεταξύ άλλων. Σημειώνεται ότι ο Χάνκοκ αντικαταστάθηκε ήδη από τον Σατζίντ Τζάβιντ, πρώην υπουργός Οικονομικών.

Στην απάντησή του, ο Μπόρις Τζόνσον αναφέρει ότι λυπάται που παρέλαβε αυτήν την επιστολή. «Θα πρέπει να είστε πολύ υπερήφανος για τις υπηρεσίες σας», ανέφερε, δηλώνοντας «ευγνώμων» για τη στήριξη που έλαβε από τον Χάνκοκ. «Πιστεύω ότι η συνεισφορά σας στον λαό δεν έχει τελειώσει», πρόσθεσε. Υπενθυμίζεται ότι η 43χρονη ερωμένη του πρώην υπουργού Υγείας της Βρετανίας είναι παντρεμένη με τον εκατομμυριούχο ιδρυτή της εταιρείας Oliver Bonas και δεν είναι ακόμα σαφές εάν παραμένει με τον σύζυγό της ή εάν έχει πάρει και αυτή την απόφαση να χωρίσει, για να ζήσει τον νέο της έρωτα με τον Χάνκοκ.

Ετικέτες
Exit mobile version