Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Μπόμπα – γέννησε: Το πρώτο post με τα δίδυμα
LIFESTYLE

Χριστίνα Μπόμπα – γέννησε: Το πρώτο post με τα δίδυμα

Χριστίνα Μπόμπα - γέννησε: Η ανάρτηση στο Instagram και οι χοροί του Τανιμανίδη

Tο προφίλ της Χριστίνας Μπόμπα στο Instagram τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της είχε μεγάλο κοινό το οποίο φρόντιζε να μένει up-to-date για κάθε νεότερο πριν τη γέννα των δύο μωρών της. Οι φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα συγκέντρωναν δεκάδες χιλιάδες likes, ενώ τα σχόλια εξέφραζαν όλη την αγάπη των θαυμαστών προς τη δημοφιλή influencer. Λίγες μέρες πριν, στις 23 Ιουνίου, η Μπόμπα με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σάκη Τανιμανίδη, υποδέχτηκαν στον κόσμο τα παιδιά τους και έφτασε η στιγμή που η ευτυχισμένη μαμά έκανε τη δική της ανάρτηση.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

«Είμαστε ήδη δυο μέρες μαζί! ❤️ Και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ! Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που μπορούν να καταλάβουν μόνον όσοι έχουν γίνει γονείς. Οι πρώτες ώρες κυλούν με μαραθώνιους θηλασμούς, πολλά ξενύχτια και περισσότερα χαμόγελα. Δεν έχω λόγια για τις ευχές και την αγάπη σας! Μας κάνατε τις μέρες μας ακόμα πιο ξεχωριστές!»

Ο χορός του Τανιμανίδη

Viral έγινε και το βίντεο με τον χορό του Σάκη Τανιμανίδη στο μαιευτήριο αφού έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και η απεριόριστη ευτυχία του δεν μπορεί να κρυφτεί. Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης, ο Σάκης Τανιμανίδης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του ένα βίντεο από το διάδρομο του μαιευτηρίου. Πλημμυρισμένος από χαρά, ο παρουσιαστής χορεύει μόνος του και σημειώνει: “Με τι mood ξυπνάω την 1η μέρα στο μαιευτήριο!!!”. Όπως ήταν αναμενόμενο οι διαδικτυακοί φίλοι του Σάκη Τανιμανίδη ξετρελάθηκαν με την ανάρτησή του και έσπευσαν να του ευχηθούν για τη γέννηση των παιδιών του.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις