Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

21

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάκης Κατσούλης – παππούς: “Με ξέχασε, στεναχωρήθηκα”
LIFESTYLE

Σάκης Κατσούλης – παππούς: “Με ξέχασε, στεναχωρήθηκα”

Σάκης Κατσούλης - παππούς: Το ξέσπασμα για τα εγκαίνια και τις λίρες

Ο Σάκης Κατσούλης είναι μια από τις πιο ηχηρές παρουσίες του Survivor 4. Ο ίδιος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο για τις αθλητικές του ικανότητες όσο και για τα προσωπικά του με την πρώην του Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Όσο όμως που εκείνος αγωνίζεται στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου, ο παππούς του μιλά στην εφημερίδα Espresso και εκφράζει το παράπονό του, που ο Σάκης τον ξέχασε αλλά και την απορία του πώς η Μαριαλένα τον ερωτεύτηκε. “Όταν ήταν να ανοίξει το μαγαζί με τα ρούχα στο Περιστέρι, είχα μαζέψει 50 λίρες για να τους τις δώσω έτσι, για το καλό. Αλλά δεν με καλέσανε στα εγκαίνια, με ξέχασαν. Στεναχωρήθηκα.

Πήγα στο ταχυδρομείο, έβαλα σε ένα φάκελο μια λίρα, του έγραψα “σε περίμεναν άλλες 49” και του τον έστειλα. Μόλις παρέλαβε το φάκελο, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “παππού, στέλνω τώρα ένα ταξί να σε πάρει και να σε φέρει στην Αθήνα” και του απάντησα “ας το τώρα, το πουλάκι πέταξε, αφού εσύ διάλεξες να καλέσεις στα εγκαίνια τους ομοίους σου”.

Απ’ όσο γνωρίζω είχαν χρέη στο μαγαζί στην Αθήνα. Χρωστούσαν 50.000 ευρώ και περίμεναν το επίδομα που θα έδινε το κράτος στις επιχειρήσεις, ένα ποσό γύρω στα 20.000. Τώρα πώς το κρατάνε το κατάστημα, δεν ξέρω. Γιατί αν ήταν καλός επιχειρηματίας, θα αναγκαζόταν να τρέχει τόσους μήνες στους στίβους μάχης στο Survivor για να σπάσει τα χέρια και τα πόδια του για πενταροδεκάρες; Σκέψου ότι η Μαριαλένα δεν δούλευε στο μαγαζί του Σάκη γιατί δεν μπορούσαν να την πληρώσουν και εργαζόταν ακριβώς δίπλα, σε μια καφετέρια». «Απορώ πώς αυτή η κοπέλα ερωτεύτηκε τον Σάκη. Αυτός είναι σαν παγόβουνο», είπε επίσης ο Θανάσης Κατσούλης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις