Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σταύρος Δογιάκης νεκρός: Τραγικό τέλος για τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός»
ΕΛΛΑΔΑ

Σταύρος Δογιάκης νεκρός: Τραγικό τέλος για τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός»

Σταύρος Δογιάκης νεκρός: Είχε αφήσει σημείωμα στον αδελφό του με το οποίο τον καθιστούσε κληρονόμο του - Βρέθηκε δίπλα του το όπλο

Τραγική κατάληξη είχε εξαφάνιση του επιχειρηματία επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη, καθώς βρέθηκε νεκρός στην περιοχή στο μοναστήρι Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού, μεταξύ Γλυκών Νερών και Αγίας Παρασκευής. «Πριν από λίγο εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή στην Αγ. Παρασκευή νεκρός άνδρας» αναφέρουν αστυνομικές πηγές. Ο 53χρονος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στα Γλυκά Νερά, βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητό του μπρούμυτα. Φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο. Οι πρώτες ενδείξεις καταδεικνύουν αυτοκτονία. Ο Δογιάκης είχε φύγει από το σπίτι του χθες το βράδυ, στις 20:15. Το κινητό του είχε σήμα έως τις 3 τα ξημερώματα, αλλά μετά χάθηκε.

Την εξαφάνιση του Δογιάκη δήλωσε σήμερα το πρωί στην αστυνομία ο αδερφός του, ο οποίος μάλιστα προσκόμισε και ένα ιδιόχειρο σημείωμα του 53χρονου, το οποίο βρήκε στο σπίτι του. Εκτός από το σημείωμα, στο σπίτι του Δογιάκη βρέθηκε και ένα χρηματικό ποσό. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείωμα που έχει αφήσει ο εξαφανισθείς φέρεται να αναφέρει ότι αφήνει υπεύθυνο για να διαχειριστεί τα κληρονομικά του τον αδελφό του. Να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Δογιάκης αγνοείται από την Κυριακή ουσιαστικά, μετά από έναν γάμο στον οποίο είχε πάει. Για την εξαφάνισή του εκδόθηκε χθες Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σταύρος Δογιάκης: «Ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος την τελευταία εβδομάδα»

Πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον ανέφερε ότι «ο Σταύρος ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος την τελευταία βδομάδα, δεν είχε εμφανιστεί ούτε στο γυμναστήριο, πράγμα σπάνιο διότι ήταν ένας άνθρωπος που πρόσεχε πάρα πολύ την φυσική και σωματική του κατάσταση». Ωστόσο ούτε ο ίδιος είναι σε θέση να γνωρίσει τους λόγους που απασχολούσαν τον επιχειρηματία. «Το μόνο που μπορώ να σας πω ότι η συμπεριφορά του δεν δικαιολογεί την εξαφάνισή του. Ετοιμαζόταν να ανοίξει ένα καφέ σύντομα, σκεφτόταν να κατέβει στη Μύκονο για διακοπές, όπως κάνει κάθε καλοκαίρι, οπότε αυτή η αιφνίδια εξέλιξη δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα του. Την Κυριακή ήταν να πάει σε ένα γάμο, χωρίς όμως να έχει ιδιαίτερη όρεξη όπως μου είπε».

Μετά από δήλωση της εξαφάνισης του Σταύρου Δογιάκη στο ΑΤ Παλλήνης και σχετικό αίτημα των συγγενών του εξαφανισθέντα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert. Ο επιχειρηματίας που βρέθηκε νεκρός, ήταν – μαζί με τον αδελφό του – ιδιοκτήτης της επιτυχημένης ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα και λόγω του επικοινωνιακού ταμπεραμέντου του είχε καταφέρει να κάνει γνωστές τις γαστρονομικές απολαύσεις τους στην διάσημη πελατεία του.

Οι πάντες έχουν απολαύσει τις γεύσεις του μαγαζιού τους, από υπουργούς και επιχειρηματίες μέχρι σχεδιαστές μόδας και εκπροσώπους της σόουμπιζ. Αγαπημένο στέκι του Αντώνη Ρέμου και της Άννα Βίσση αλλά και των διάσημων Dsquared, των αδελφών Ντιν και Νταν που γνωρίστηκαν με τον Σταύρο μέσω της κοινής τους παρέας με τον Λάκη Γαβαλά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις