Πιλότος Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος πέταξε το δαχτυλίδι και τις βέρες στο ντεπόζιτο

ΕΛΛΑΔΑ

Πιλότος Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος πέταξε το δαχτυλίδι και τις βέρες στο ντεπόζιτο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Πιλότος Γλυκά Νερά: Ακόμα και τα κοσμήματα εξαφάνισε, κρύβοντάς τα στο ντεπόζιτο της μηχανής του ο 32χρονος πιλότος.

20.06.2021 | 09:40

Και το δαχτυλίδι των αρραβώνων της άτυχης Καρολάιν, μαζί με τις βέρες του  παραμυθένιου, όπως διαγραφόταν στις φωτογραφίες γάμου τους, πέταξε στα σκουπίδια, όπως λέει, ο 33χρονος πιλότος σύζυγός της, ο οποίος απολογείται την ερχόμενη Τρίτη ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα για το έγκλημα που πάγωσε το πανελλήνιο!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Αυτό το έκανε, πέραν ίσως της όποιας άλλης ερμηνείας, αντικείμενο ειδικών στην ψυχολογία μετά τη θανάτωση της 20χρονης  συζύγου του, στο πλαίσιο της σκηνοθεσίας το μοιραίο ξημερώματα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, που αποσκοπούσε στο να παρουσιασθεί η δολοφονία σαν αποτέλεσμα εισβολής βάρβαρων ληστών, που δήθεν σκότωσαν για να αρπάξουν χρήματα. Καθώς ο 33χρονιος πιλότος από την πρώτη κατάθεση είχε πει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι οι «τρεις  ένοπλοι κουκουλοφόροι» πέρα από τις 9.500 ευρώ που πήραν με υπόδειξή του από το υπόγειο της μεζονέτας, είχαν ερευνήσει αρπάξει και κάποια χρυσαφικά της Καρολάιν!

Ήδη είχε ομολογήσει μετά την ανατροπή της υπόθεσης και την αποκάλυψη της αλήθειας ότι χρήματα στο σπίτι δεν υπήρχαν στην πραγματικότητα, αλλά ξεκινούσε την ίδια στιγμή ένα θρίλερ με τα κοσμήματα της Καρολάιν. Ο 32χρονος είχε πει στους αστυνομικούς ότι δήθεν οι ληστές του είχαν κλέψει 9.500 ευρώ αλλά και τα κοσμήματα που είχαν βρει.

Όπως όμως αποκάλυψε μετά την ομολογία του, τα κοσμήματα της Καρολάιν, τις δύο βέρες τους, ένα δαχτυλίδι κι ένα μενταγιόν της,  λίγο πριν δεθεί πρόχειρα και τηλεφωνήσει στην Αμεση Δράση, είχε κατέβει στο γκαράζ της μεζονέτας και τα είχε κρύψει στο ντεπόζιτο της μοτοσικλέτας!!!

Τα τράβηξε με άγκιστρο

Λίγες ημέρες μετά, χωρίς να προσδιορίζεται επακριβώς ποια ήταν η χρονική στιγμή, ισχυρίζεται ότι πήγε πάλι στο γκαράζ, με ένα άγκιστρο τράβηξε τα κοσμήματα, φορώντας πάντα γάντια από το ντεπόζιτο, τα τοποθέτησε σε ΄.ενα σακουλάκι και πήγε με προφυλάξεις και τα πέταξε σε ένα κάδο απορριμμάτων, κοντά στη μεζονέτα. Ωστόσο, δεν έχει προσδιορισθεί με σαφήνεια που βρίσκεται ο κάδος, ούτε σε ποια στιγμή έφθασε εκεί και άφησε να πάρει το απορριμματοφόρο τα όνειρα μιας ζωής της Καρολάιν…

Η επίσης συγκλονιστική αυτή πτυχή του θέματος που εξακολουθεί να απασχολεί  έντονα την ελληνική Κοινή Γνώμη για πολλούς λόγους, δεν ήταν δυνατόν λόγω πίεσης χρόνου να ερευνηθεί περισσότερο από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, που είχαν εξιχνιάσει την υπόθεση.

Κι αυτό, γιατί, όπως είπαν στελέχη της Αστυνομίας στο Alphafreepress, προείχε η παραπομπή του στον εισαγγελέα για την άσκηση της ποινικής δίωξης. Ελέχθη ακόμη ότι σε δεύτερο χρόνο και σε συνεννόηση με τον ανακριτή της υπόθεσης που θα διενεργήσει και την κύρια ανάκριση θα διερευνηθεί διεξοδικότερα η τύχη των χρυσαφικών της άτυχης Καρολάιν, καθώς αν τύχαινε να βρεθούν, θα επιστρέφονταν βέβαια στη  συντετριμμένη μητέρα της. Μια μητέρα που δεν μπορεί να πιστέψει πως από την απόλυτη ευτυχία που θεωρούσε ότι ζούσε η αγαπημένη της κόρη, έπεσε θύμα του φρικτού εγκλήματος από τα χέρια του πατέρα του μωρού της.

Exit mobile version