Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μωραΐτης – Μενδώνη – Παναγιωταρέα: Σάλος με το χυδαίο και προσβλητικό tweet
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μωραΐτης – Μενδώνη – Παναγιωταρέα: Σάλος με το χυδαίο και προσβλητικό tweet

Μωραΐτης - Μενδώνη - Παναγιωταρέα: Η ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη για την Λίνα Μενδώνη και την Άννα Παναγιωταρέα που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Σάλος έχει ξεσπάσει με την χυδαία ανάρτηση του γνωστού στιχουργού Νίκου Μωραΐτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, για την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τη δημοσιογράφο Άννα Παναγιωταρέα. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μωραΐτης ανέβασε μια φωτογραφία των Λίνα Μεδώνη και Άννα Παναγιωταρέα από τη στιγμή που έφτασαν στο Καλλιμάρμαρο για να παρακολουθήσουν την επίδειξη του Οίκου Dior και έγραψε τα εξής προσβλητικά: “Η Μενδώνη ντυμένη ψυγείο και πίσω της η Παναγιωταρέα, κλινοσκέπασμα σετ με πατερίτσα στην επίδειξη του Dior. Το 1967 στο 2021. Μωρ’ τι ζούμε;”.

Όπως ήταν αναμενόμενο η χυδαία ανάρτηση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε χαρακτηριστικά: “Διακωμώδησε το ντύσιμο δύο κυριών, της κας Μενδώνη και της κας Παναγιωταρέα και χλεύασε πρόβλημα υγείας της δεύτερης που την αναγκάζει να χρησιμοποιεί πατερίτσα. Αν αυτός δεν ήταν Αριστερός αλλά Δεξιός και αυτές κυρίες της Αριστεράς τί θα είχε γίνει; Υποκριτές!”.

“Αν ο κ. Μωραϊτης ήταν ένας δεξιός καταξιωμένος καλλιτέχνης & οι κυρίες της φωτογραφίες ανήκαν στον χώρο της αριστεράς, μπορεί κανείς να φανταστεί τι θα γινόταν με αυτό το ποστ στα ΜΜΕ &στα social media; Τροφή για σκέψη ιδίως για κατ επάγγελμα δικαιωματιστές & ευαίσθητους α λα καρτ”, έγραψε από την πλευρά του ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

“Σεισμός” στο Twitter

Το tweet του Νίκου Μωραΐτη προκάλεσε και την οργή του ελληνικού Twitter, με άλλους χρήστες να κάνουν λόγο για σεξιστική άλλους για μισογύνικη και άλλους για ρατσιστική κατά των ΑμεΑ ανάρτηση.

Δείτε ενδεικτικές αντιδράσεις στο δημοφιλές Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις