ΑΕΚ: Ενίσχυση της αμυντικής γραμμής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ: Ενίσχυση της αμυντικής γραμμής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

ΑΕΚ: Ο Γούτας μπορεί να έμοιαζε δεδομένο πως θα γίνει παίκτης της Ένωσης και επίσημα, όμως προκρίθηκε η περίπτωση Μήτογλου.

19.06.2021 | 12:47

Η ομάδα της ΑΕΚ αυτόν τον καιρό βρίσκεται στην Πορταριά του Πηλίου, προπονούμενη υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, παράλληλα, όμως, τρέχει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας. Εκεί που έχουν εστιάσει στην Ένωση είναι η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, που φέτος παρουσίασε άθλια εικόνα. Επίσης, η αποχώρηση Τσιγκρίνσκι κάνει πιο επιτακτική την προσπάθεια αυτή και εκεί είναι που τελείωσε και η περίπτωση Γούτα πριν καν αρχίσει.

 

Συγκεκριμένα, παρόλο που έμοιαζε δεδομένο ότι ο Δημήτρης Γούτας θα γίνει παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα, καθώς ο Δικέφαλος τον είχε «κλείσει» από τον χειμώνα, αυτό δεν συνέβη ποτέ. Οι δρόμοι των δύο πλευρών δεν θα συναντηθούν τελικά και ο λόγος είναι ο Γεράσιμος Μήτογλου! Ο 21χρονος στόπερ… έφαγε ουσιαστικά τον Γούτα, καθώς οι άνθρωποι της Ένωσης αποφάσισαν να επενδύσουν στον νεαρό και όχι στον 27χρονο άσο του Ατρομήτου. Το πλάνο των κιτρινόμαυρων για την αμυντική τους γραμμή φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει άλλωστε με Μήτογλου, Λάτσι και Σβάρνα. Για να ολοκληρωθεί ωστόσο το πλάνο της άμυνας χρειάζεται και ο στόπερ ηγέτης, που ψάχνουν εδώ και καιρό στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Και εδώ είναι που ακούγεται το όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Δύσκολη περίπτωση. Οψόμεθα.

Ετικέτες
Exit mobile version