Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάκης Κατσούλης – τηλεόραση: Η πρώτη του εμφάνιση ως τερματοφύλακας και μοντέλο
LIFESTYLE

Σάκης Κατσούλης – τηλεόραση: Η πρώτη του εμφάνιση ως τερματοφύλακας και μοντέλο

Σάκης Κατσούλης - τηλεόραση: Και τερματοφύλακας και μοντέλο

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί και η άρτια αγωνιστική του απόδοση στο Survivor 4, έχει συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του. Ο λόγος φυσικά για τον Σάκη Κατσούλη, τον παίκτη που απασχολέι τόσο για τις καλές επιδόσεις του στα αγωνίσματα, όσο και για την πολυσυζητημένη σχέση του με την συμπαίκτριά του και πρώην σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Όσο λοιπόν το ενδιαφέρον γύρω από το πρόσωπό του μεγαλώνει, τόσο περισσότερα “διαμαντάκια” από το παρελθόν του ξεθάβονται από πολλές εκπομπές.  Η πλειοψηφία των τηλεθεατών θεωρεί ότι ο Σάκης Κατσούλης δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση και πως ουσιαστικά εμφανίστηκε πρώτη φορά στο γυαλί συμμετέχοντας στο Survivor. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Το «Πρωινό» ανακάλυψε ένα απόσπασμα, στο οποίο ο επιχειρηματίας δίνει συνέντευξη στον Αλέξανδρο Πετρίδη, περίπου έναν χρόνο πριν. Σε ρόλο μοντέλου, είχε εμφανιστεί κάνοντας πασαρέλα προωθώντας το μαγαζί ρούχων του. Στην κάμερα είχε πει: «Σε ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε που βρέθηκες στο κατάστημά μας. Είναι μεγάλη μας τιμή. Ήταν ένα βήμα που έπρεπε να κάνω όσον αφορά στην καριέρα μου στο ντύσιμο. Νομίζω ότι το επόμενο βήμα που έπρεπε να γίνει ήταν ένα κεντρικό κατάστημα σε ένα πολύ καλό δήμο όπως είναι το Περιστέρι. Ήταν εξαρχής ο στόχος μας να έχουμε ρούχα ποιοτικά και οι τιμές νομίζω ότι είναι χαμηλότερες από όσο θα έπρεπε να είναι».

Όταν ο Σάκης ήταν το “αστέρι της Εύβοιας”

Η εκπομπή “Ευτυχείτε” ταξίδεψε πιο πίσω στο χρόνο “ξεθάβοντας”  ένα απόσπασμα στο οποίο ο Σάκης είχε αναλάβει χρέη τερματοφύλακα στην ομάδα του Παναιγιαλείου πριν από 11 χρόνια. Η εμφάνιση του παίκτη του Survivor στην τηλεόραση τελικά μας πάει χρόνια πίσω και μάλιστα με πολλούς διαφορετικούς ρόλους, από αυτόν του τερματοφύλακα σε αυτόν του μοντέλου – επιχειρηματία. Επισημαίνεται, ότι είναι ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού επιβίωσης με τα στατιστικά να τον φέρνουν αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις