Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κατερίνη φονικό – κομμωτής: Συνελήφθη ο δράστης του στυγερού εγκλήματος
ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνη φονικό – κομμωτής: Συνελήφθη ο δράστης του στυγερού εγκλήματος

Κατερίνη φονικό - κομμωτής: Οικονομικές οι διαφορές που του όπλισαν τον χέρι – Τι είπε στις αρχές

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί στον δράστη του άγριου εγκλήματος στην Κατερίνη. Δράστης είναι ένας 58χρονος συγχωριανός του ο οποίος ομολόγησε το άγριο έγκλημα. Ο 45χρονος κομμωτής φέρεται να είχε πάει στο σπίτι του δράστη. Εκεί ο 58χρονος χτύπησε το θύμα και έχασε τις αισθήσεις του, και με το αυτοκίνητο του το μετέφερε έξω από το κοιμητήριο της Καλλιθέας Με καραμπίνα πυροβόλησε και σκότωσε τον κομμωτή και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές θεωρούσε τον κομμωτή υπεύθυνο για την σύλληψη του το 2016 και τον εκδικήθηκε με τον πιο άγριο τρόπο. Ο 45χρονος, που εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης, έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο. Το πτώμα του άνδρα εντοπίστηκε απανθρακωμένο και δεμένο πισθάγκωνα, έξω από νεκροταφείο του οικισμού Καλλιθέα, στην Κατερίνη.

Τον εκαψε…

Σοκαριστικά ήταν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας που διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη για το φρικτό έγκλημα στην Κατερίνη, με θύμα έναν κομμωτή. Ο 45χρονος έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο. Το πτώμα του εντοπίστηκε απανθρακωμένο και δεμένο πισθάγκωνα, έξω απο νεκροταφείο του οικισμού Καλλιθέα. Όπως έγινε γνωστό, το τραύμα αυτό αποδείχθηκε θανατηφόρο ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η πυρπόληση του άψυχου σώματος. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης διενεργούσαν έρευνες για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τρίτης όταν περαστικός εντόπισε

Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν το πτώμα ενός άνδρα δεμένου πισθάγκωνα και με κουκούλα στο κεφάλι. Από την αρχική εξέταση αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας είχε καεί ζωντανός. Όπως ανέφερε το pierianews, επρόκειτο για 45χρονο τοξικομανή, κάτοικο Καλλιθέας.

Εξωτερική φωτο από αρχείο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις