Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 25χρονος Φθιώτιδα: Προφυλακίστηκε για το βιασμό 11χρονης
ΕΛΛΑΔΑ

25χρονος Φθιώτιδα: Προφυλακίστηκε για το βιασμό 11χρονης

25χρονος Φθιώτιδα: Κατηγορείται για βιασμό, αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 25χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης στη Φθιώτιδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το lamiareport, τον νεαρό βαραίνουν κατηγορίες για τις κακουργηματικές πράξεις του βιασμού, της αποπλάνησης ανήλικου και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ατόμου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του τοπικού μέσου, στην απολογία του ο νεαρός προέταξε πώς ό,τι έγινε, συνέβη με τη συγκατάθεση της ανήλικης, υποστηρίζοντας ότι εκείνη ήταν που του έστελνε προκλητικές φωτογραφίες και είχε ζητήσει ραντεβού μαζί του. Επίσης, φέρεται να είπε ότι δεν γνώριζε την πραγματική ηλικία του θύματος, με τα όσα ισχυρίστηκε να μην μπορούν να ελαφρύνουν τη θέση του και τον νόμο να είναι σαφής.

Υπενθυμίζεται, ότι ο εν λόγω άνδρας συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη (10/6) έπειτα από καταγγελία της οικογένειας του κοριτσιού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι αστυνομικοί έχουν βρει συνομιλίες στο κινητό τηλέφωνο, που «καίνε» τον 25χρονο, ο οποίος φέρεται να προσέγγισε τη μικρή μέσω διαδικτύου. Στην συνάντησή τους, της επιτέθηκε με σκοπό να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του. Μάλιστα επειδή η μικρή αντιστάθηκε και ενώ ήταν μπροστά κι άλλα παιδιά, δεν ολοκλήρωσε το σχέδιο του, κατάφερε όμως λίγο αργότερα, αφού την ακολούθησε, να την εγκλωβίσει σε ασανσέρ και να προχωρήσει στις αηδιαστικές του πράξεις.

Το κοριτσάκι φοβισμένο υπό τις απειλές του 25χρονου, αρχικά δε μίλησε. Λίγες μέρες αργότερα όμως και ενώ ο 25χρονος συνέχιζε να την παρενοχλεί διαδικτυακά, βρήκε τη δύναμη να εμπιστευτεί την ψυχολόγο του σχολείου και στη συνέχεια μαζί με τους γονείς να ενημερώσουν την αστυνομία, που προχώρησε και στη σύλληψη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις