Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler αποχώρηση 13/6 σήμερα: Ποιοι κερδίζουν, ποια αποχωρεί
LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση 13/6 σήμερα: Ποιοι κερδίζουν, ποια αποχωρεί

Survivor spoiler αποχώρηση 13/6 σήμερα: Καινούργιες ανατροπές έχουμε στο "Survivor 4"

Survivor spoiler αποχώρηση 13/6 σήμερα: Τρία ονόματα, τρεις πολύ δυνατές παίκτριες αγωνιστικά, τρεις πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες, βρίσκονται στην δύσκολη θέση των υποψηφίων προς αποχώρηση από το Survivor 4 αυτή την βδομάδα. Ο κόσμος κλήθηκε να αποφασίσει ανάμεσα στις Καρολίνα, Ελένη και Μαριαλένα. Oι τρεις γυναίκες ψηφίστηκαν κατά σειρά ως υποψήφιες προς αποχώρηση, από τους Σάκη, Μαριαλένα και Ηλία αντίστοιχα.

Survivor spoiler αποχώρηση 13/6 σήμερα: Τo trailer

Survivor spoiler 13/6 σήμερα: Τι θα δούμε

Οι παίκτες, πάντως, σχολίασαν αρνητικά την κίνηση του Σάκη Κατσούλη στο συμβούλιο της προηγούμενης βδομάδας, όταν θέλησε να πάρει τη θέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και να βγει ο ίδιος υποψήφιος προς αποχώρηση, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να λέει χαρακτηριστικά: “Στο συμβούλιο είδαμε πράγματα και θαύματα. Είδαμε τον Σάκη να δίνει πάλι ρεσιτάλ, show! Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας, νομίζουν ότι εμείς είμαστε οι χαζοί. Θεωρώ ότι το ζευγάρι ήταν συνεννοημένο για να παιχτεί ο συγκεκριμένος ρόλος. Η Μαριαλένα έκανε ότι δεν το ήξερα, ότι και καλά της ήρθε ουρανοκατέβατο. Γελάω”.

Όπως βλέπουμε στο νέο trailer του “Survivor 4”, την Κυριακή (13/06) θα έχουμε μεικτό αγώνισμα ασυλίας μαζί με τους Τούρκους παίκτες, ενώ οι νικητές θα ταξιδέψουν με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Ατζούν Ιλιτζαλί στις Μπαχάμες.

Ποια ομάδα θα νικήσει και ποια παίκτρια θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ;

Ο στίβος… μάχης θα είναι αρκετά δύσκολος για όλους, αφού όπως πάντα θα πρέπει οι παίκτες να έχουν ταχύτητα, ισορροπία και πολύ καλό στόχο στο τέλος, για να φέρουν τον πόντο στην ομάδα τους. Για να δούμε λοιπόν, ποια ομάδα θα είναι αυτή που θα πάρει τη νίκη. Σύμφωνα με τον άνθρωπο μας στον Άγιο Δομίνικο, νικήτρια θα είναι η Μπλε ομάδα, η οποία θα απολαύσει αυτό το ταξίδι μαζί με τους Τούρκους συμπαίκτες της.

Survivor spoiler αποχώρηση 13/6 σήμερα: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί;

Από την αρχή του παιχνιδιού είχαμε μάθει να βλέπουμε τις αποχωρήσεις κάθε Τετάρτη, όμως αυτό άλλαξε, καθώς αυτή τη βδομάδα δεν προβλήθηκε επεισόδιο και έτσι θα δούμε ποια παίκτρια θα αποχωρήσει σήμερα, Κυριακή. Από τον Άγιο Δομίνικο δεν θα αποχωρήσει η Ελένη Χαμπέρη όπως είχε κυκλοφορήσει, αλλά η Καρολίνα! Πρόκειται για τεράστια ανατροπή… Η Μαριαλένα βρέθηκε στην κορυφή της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού, με την Ελένη Χαμπέρη να είναι δεύτερη και την Καρολίνα στην τελευταία θέση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις