Αθήνα

°C

Κυριακή

25

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Έρικσεν Δανία: Σοκ στο EURO 2021 – Στα επείγοντα ο Κρίστιαν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έρικσεν Δανία: Σοκ στο EURO 2021 – Στα επείγοντα ο Κρίστιαν

Έρικσεν Δανία: Ας ελπίσουμε πως ο Κρίστιαν Έρικσεν θα βγει νικητής

Το ρολόι στο Πάρκεν της Κοπεγχάγης σημάδευε το 43ο λεπτό όταν ξαφνικά τα βλέμματα των θεατών άφησαν την πορεία της μπάλας και καρφώθηκαν στη γωνιά του γηπέδου όπου μόλις είχε πέσει ο Κρίστιαν Έρικσεν. Ο μεσοεπιθετικός της Δανίας έπεσε μόνος του στον αγωνιστικό χώρο κι αμέσως βρέθηκαν κοντά οι συμπαίκτες του ζητώντας από το ιατρικό τιμ να τρέξει… Δανοί και Φινλανδοί τραβούσαν τα μαλλιά τους βλέποντας τους γιατρούς να κάνουν μαλάξεις και τεχνητή αναπνοή στον Έρικσεν που δεν είχε τις αισθήσεις τους και όσο περνούσαν τα λεπτά τόσο κορυφωνόταν και η αγωνία…

Την ίδια ώρα οι ποδοσφαιριστές της Δανίας σχημάτισαν έναν κύκλο για να μη μπορεί να δει κανείς τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο και λίγη ώρα αργότερα μετά από συνομιλίες των δύο προπονητών με τον διαιτητή οι παίκτες της Φινλανδίας αποχώρησαν στα αποδυτήρια. Η UEFA ενημέρωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ότι ο αγώνες διακόπτεται για ιατρικούς λόγους κάτι που ανακοινώθηκε κι από τα μεγάφωνα με την υποσημείωση όμως ότι οι θεατές πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρις ότου υπάρχει νεότερη ενημέρωση.

Ο κόσμος ψάχνει με αγωνία να βρει αν ο Έρικσεν είναι ζωντανός και τι γίνεται με την υγεία του. Αυτό φαίνεται από το ότι το Twitter είχε πέσει για κάποια ώρα, και δεν μπορούσε κανείς να αναζητήσει τίποτα. Οι στιγμές είναι δραματικές.

https://www.youtube.com/watch?v=2i3DxYKz8YM

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις