Αθήνα

°C

Τετάρτη

23

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δήμητρα της Λέσβου – βρέθηκε: Δεν έχει ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμητρα της Λέσβου – βρέθηκε: Δεν έχει ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση

Δήμητρα της Λέσβου - βρέθηκε: Τι λέει η δικηγόρος της οικογένειας

Στην αναμονή για την τελική έκθεση του ιατροδικαστή και την ταυτοποίηση του ατόμου που παρασύρθηκε θανάσιμα στο Παλαιό Φάληρο είναι η οικογένεια της «Δήμητρας» της Λέσβου. Η οικογένεια αναμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης καθώς προς το παρόν το μόνο που έχουν στα χέρια τους είναι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.  Την εκπροσώπηση της οικογένειας της «Δήμητρας» έχει αναλάβει το δικηγορικό γραφείο Ραγκούσης & Συνεργατών.   «Το δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας Καλογιάννη, η οποία από τις 7 Απριλίου, οπότε και ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του αγαπημένου τους Δημήτρη και κινήθηκε άμεσα, μέχρι και σήμερα, δεν έχει επισήμως λάβει γνώση για το τι έχει συμβεί.

Δυστυχώς, προ λίγων ημερών, ενημερώθηκαν ότι ενδεχομένως ο άνθρωπός τους να είναι νεκρός από τροχαίο δυστύχημα, πλην όμως, οι Αρμόδιες Αρχές δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει την διαδικασία της ταυτοποίησης και έτσι παραμένουν σε αγωνία. Σεβόμενοι το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουμε επίσημα στοιχεία πάρα μόνον ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θα αναμένουμε τα αποτελέσματα και στην συνέχεια θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να βρεθούν τα ακριβή αιτία του θανάτου και να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Το οφείλουμε στον Δημήτρη», τονίζει σε ανακοίνωσή της η δικηγόρος Λίλα Ραγκούση.

Η ανάρτηση Βαλλιανάτου

Με ανάρτησή του στο Facebook χθες (10 Ιουνίου 2021) ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ανέφερε ότι ο 64χρονος αγνοούμενος είχε πέσει θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη και η σορός του αναγνωρίστηκε από τον αδερφό του. Συγκεκριμένα έγραψε: «Το νεκρό από τη σύγκρουση και εγκατάλειψη στο δρόμο σώμα, αναγνωρίστηκε από τον αδελφό της. Ο αδελφός της αναγνώρισε νεκρό, το σώμα που δεν αναγνώρισε ποτέ ζωντανό. Δημήτρη την έλεγαν, έκαναν μια ζωή λάθος το φύλο. Όλα έγιναν για να αναγνωριστεί το φύλο μόνο όταν το σώμα παρέδωσε…
RIP Δημητράκη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις