Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Masterchef Διονύσης – τελικός: Οι πρώτες αναρτήσεις στο Instagram
LIFESTYLE

Masterchef Διονύσης – τελικός: Οι πρώτες αναρτήσεις στο Instagram

Masterchef Διονύσης - τελικός: Πώς αντέδρασε στη νίκη της Μαργαρίτας

Ο Διονύσης Σαρακίνης ήταν ο παίκτης που δεν έφυγε ούτε για μια μέρα από το παιχνίδι και αναμετρήθηκε στον μεγάλο τελικό μαζί με το φαβορί του MasterChef, τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη. Μπορεί να έφτασε στην πηγή και νερό να μην ήπιε, ωστόσο διασκέδασε πολύ στον τελικό. Αμέσως μετά τον τελικό, και την ανακοίνωση, ότι η Μαργαρίτα κέρδισε το μεγάλο έπαθλο,  ο 28χρονος Διονύσης δημοσίευσε στο Instagram Story του στιγμιότυπα από τα παρασκήνια του σόου. «Οι πρώτες αναρτήσεις είναι γεγονός», ανέφερε ο Διονύσης και οι τρεις κριτές: Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης του υπέγραψαν τη μαγειρική ποδιά.

Πέρα από το διαγωνιστικό σκέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Διονύσης Σαρακίνης και η παρελθοντική του ανάμειξη με την πολιτική, ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και καταιγισμό αρνητικών σχολίων το τελευταίο 24ωρο στα social media. Συγκεκριμένα, ο 28χρονος, που έφτασε μέχρι τον τελικό του διαγωνισμού, ήταν υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 με τον ακροδεξιό συνδυασμό “Αναγένεσις”, επικεφαλής της οποίας υπήρξε ο Χάρης Μιχαλακόπουλος, συνιδρυτής της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης (Λ.Ε.Π.Ε.Ν.) που συστήθηκε από στελέχη με εθνικιστικές και ακροδεξιές πεποιθήσεις. Η αποκάλυψη αυτή έφερε την αντίδραση τηλεθεατών -και μη- του διαγωνισμού στα social media, οι οποίοι επέκριναν τον παίκτη, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του τελικού.

Ποιος είναι ο Διονύσιος Σαρακίνη:

-Ο Διονύσης Σαρακίνης είναι 28 χρονών και κατάγεται από τον Πύργο
-Χαρακτηρίζει τον εαυτό του παθιασμένο, ενεργητικό και ενθουσιώδη
-Έχει μαγειρέψει για τον Ζινεντίν Ζιντάν και δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ
-Εστιάζει στις δικές του δυνάμεις, όχι στις αδυναμίες των άλλων
-Η πιο σημαντική αξία στην ζωή του είναι η οικογένεια και προσπαθεί να είναι κοντά της, με όποιον τρόπο μπορεί.
-Όνειρο ζωής και στόχος του ήταν να κερδίσει το έπαθλο του MasterChef 5 για να ανοίξει αλυσίδα με elevated καντίνες
-Η πίεση χρόνου μέσα στις κουζίνες είναι κάτι που τον κάνει συνεχώς καλύτερο, σύμφωνα με τον ίδιο
-Στην εξέλιξη του Masterchef “ήρθε κοντά” με την Ανούς όπου έγιναν ζευγάρι

Η σχέση με την Ανούς

Οι δύο παίκτες έγιναν ζευγάρι στη διάρκεια του διαγωνισμού μαγειρικής και όπως φαίνεται εξακολουθούν να είναι κοντά και να συνεχίζουν τη σχέση τους και εκτός του σπιτιού του MasterChef. Η πρώην παίκτρια ρωτήθηκε για όλα όσα έχουν ακουστεί για εκείνον, με την ίδια να απαντά: “Ο Διονύσης έχει αδικηθεί στον διαγωνισμό από τους συμπαίκτες του. Τους βγήκε από τα bad boys η ρετσινιά τους και τους έμεινε. Αυτό δεν αλλάζει. Είναι αληθινοί, έντονοι και πολλοί εκφραστικοί. Αν σε κάποιους δεν αρέσει αυτό μην ασχολούνται. Αυτής της άποψης είμαι. Τώρα το να βγαίνουν κάποιοι και να λένε μόνο τα αρνητικά δεν τους κάνει καλύτερους“.  Και συνέχισε λέγοντας: “Έχει ακουστεί ότι ο Διονύσης γίνεται χειρότερος όταν κλείνουν οι κάμερες. Διαφωνώ πλήρως.

Ήταν έντονος στις δοκιμασίες της μαγειρικής γιατί δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί. Όταν έκλειναν οι κάμερες το μόνο που ήθελε ήταν να πάει σπίτι και να ηρεμήσει. Για μένα ήταν πιο ήρεμος πίσω από τις κάμερες από ότι ήταν μπροστά. Ασχολήθηκε με το MasterChef περισσότερο μαγειρικά. Το είδε σαν μαγειρική μόνο. Οι αντιδράσεις του είναι όπως θα ήταν με μία ομάδα μαγειρικής και έξω από τον διαγωνισμό” Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως όταν εκείνη βγήκε από τον διαγωνισμό ο Διονύσης της έδωσε το τηλέφωνο της μητέρας του, ώστε να την ενημερώσει ότι όλα είναι καλά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις