Αθήνα

°C

Τρίτη

22

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Παιανίας: Ελλιπής αστυνόμευση
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Παιανίας: Ελλιπής αστυνόμευση

Δήμος Παιανίας: O Δήμαρχος Παιανίας έδωσε έμφαση στα ζητήματα παραβατικότητας - εστιάζοντας και στους βανδαλισμούς κοινοχρήστων χώρων,

Ευρεία σύσκεψη με την συμμετοχή ανώτατων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9/6/2021 μετά από πρωτοβουλία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη. Αντικείμενο της σύσκεψης η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. στην ευρύτερη περιοχή αλλά και στα στενά όρια του Δήμου Παιανίας. Όπως επεσήμανε κατά την τοποθέτησή του ο Ισίδωρος Μάδης, η αστυνόμευση είναι ελλιπής συνέπεια και της υποστελέχωσης του ΑΤ Παιανίας. Τόνισε δε την ανάγκη να καλυφθούν στο μέγιστο βαθμό οι οργανικές θέσεις και να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι ώστε να επιστρέψει το αίσθημα της ασφάλειας στους κατοίκους.

O Δήμαρχος Παιανίας έδωσε έμφαση στα ζητήματα παραβατικότητας – εστιάζοντας και στους βανδαλισμούς κοινοχρήστων χώρων όπως οι πλατείες αλλά και τα σχολεία – καθώς επίσης στο ανάγλυφο της περιοχής σημειώνοντας πως ο δήμος εκτός από τις δύο κοινότητες αμιγούς οικιστικού ιστού περιλαμβάνει και περιφερειακούς οικισμούς. Στη σύσκεψη συμμετείχε και ειδικός συνεργάτης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Περιπολικό
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις