Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler – αποχώρηση Κυριακή 13/6: Η παίκτρια που φεύγει από το παιχνίδι
LIFESTYLE

Survivor spoiler – αποχώρηση Κυριακή 13/6: Η παίκτρια που φεύγει από το παιχνίδι

Survivor spoiler - αποχώρηση Κυριακή 13/6: Ποια η παίκτρια που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο

Η τριάδα των υποψήφιων παικτών προς αποχώρηση στο “Survivor 4” ολοκληρώθηκε την Τρίτη, μετά τις αλλαγές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ σε ατομικό παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν εκείνος που κέρδισε την τρίτη ατομική ασυλία της εβδομάδας και έτσι κλήθηκε να υποδείξει ένα συμπαίκτη του. Ο ίδιος δήλωσε πως το κολιέ της ασυλίας τον βαραίνει και ότι θεωρεί πολύ δύσκολη τη διαδικασία στο σημείο που έχουν φτάσει όλοι οι παίκτες, ωστόσο, “έδωσε” τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Όπως ανέφερε, την θαυμάζει πολύ αγωνιστικά, αλλά είναι μια παίκτρια με την οποία δεν υπήρξαν ποτέ συμπαίκτες και έτσι δεν είναι τόσο κοντά.

Ο “τάκος”  είναι πλέον πιο γεμάτος από ποτέ και η ακολουθία των νέων κανόνων αποπροσανατολίζει τους παίκτες φέρνοντας εντάσεις. Οι ατομικές και μεικτές ασυλίες έχουν φέρει τα πάνω-κάτω, αφού πλέον όλοι αγωνίζονται ως ίσοι προς ίσοι. Έτσι, από την Κυριακή και μετά είδαμε τον Σάκη, τη Μαριαλένα και τον Ηλία να κερδίζουν με αυτή τη σειρά τις ασυλίες, κάτι που έφερε αντίστοιχα υποψήφιους, την Καρολίνα, την Ελένη και τη Μαριαλένα. Οι τρεις παίκτριες αφέθηκαν στα χέρια του κοινού, το οποίο αποφάσισε για το ποιες θα κρατήσει στο Survivor και ποια θα είναι αυτή που θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα.

Η Καρολίνα αποχωρεί

Η συγκεκριμένα αποχώρηση ήταν αρκετά μπερδεμένη και σίγουρα τα spoil από τον Άγιο Δομίνικο, ταξιδεύουν με κάθε επιφύλαξη. Η πρώτη “διαρροή” που κυκλοφόρησε χθες, ήθελε την Ελένη Χαμπέρη να είναι αυτή που φεύγει από το ριάλιτι, ωστόσο τα πράγματα έχουν ανατραπεί. Τελικά η παίκτρια που θα επιστρέψει στην Ελλάδα και δεν θα συνεχίσει την πορεία της στον Άγιο Δομίνικο θα είναι η Καρολίνα. Ο κόσμος αποφάσισε και έκρινε ότι η παίκτρια των Μπλε έχει αλλάξει αρκετά και μάλλον οι τελευταίες κόντρες που είχε και με μέλη της ομάδας της, επηρέασαν τη γνώμη του κοινού.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις