Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Masterchef τελικός 2021 – νικητής: Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο
LIFESTYLE

Masterchef τελικός 2021 – νικητής: Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Masterchef τελικός 2021 - νικητής: Όλο εκπλήξεις το αποψινό επεισόδιο

O μεγάλος τελικός του MasterChef 5, έφτασε! Θα πραγματοποιηθεί απόψε, Τετάρτη (09/06), στις 21:00 στο Star και μάλιστα το όνομα του νικητή θα μεταδοθεί σε live μετάδοση ως συνήθως. Οι δύο φιναλίστ,  Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Διονύσης Σαρακίνης, μετά από ένα έντονο και πλήρες μαγειρικό ταξίδι καθώς και ιδιαίτερα απαιτητικές δοκιμασίες, θα αναμετρηθούν στην τελευταία τους μάχη και θα μάθουν ποιος από τους δύο θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο. Ο τελικός του MasterChef 5 ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα και χωρίστηκε σε τέσσερις διαγωνιστικές μέρες, με τη σημερινή να αποτελεί την κορύφωση.

Η Μαργαρίτα και ο Διονύσης θα μπουν για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef 5, θα μαζέψουν τις δυνάμεις που τους απέμειναν και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας τον χρυσό τίτλο. Από τον εξώστη θα τους στηρίζουν οι φίλοι τους, οι πρώην συμπαίκτες τους, αλλά και οι συγγενείς τους, που θα τους δίνουν θάρρος και δύναμη να συνεχίσουν. Οι δύο φιναλίστ θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στην αποστολή τους και προσηλωμένοι στον στόχο τους, ώστε να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν πριν από περίπου 5 μήνες στον διαγωνισμό.

«Έχω να δω τη μαμά μου τρία χρόνια»

H Μαργαρίτα Νικολαΐδη δεν μπόρεσε να πιστέψει στα μάτια της βλέποντας τη μητέρα της, την οποία είχε να συναντήσει από κοντά περισσότερα από τρία χρόνια. «Η αλήθεια είναι ότι εκείνη την ώρα στέγνωσαν τα δάκρυα, στέγνωσαν τα συναισθήματα, στέγνωσε ο λαιμός μου και δεν ήξερα τι να κάνω. Κόμπλαρα λίγο! Έχω να την δω την μαμά μου τρία χρόνια και από τη χαρά μου όλα τα συναισθήματα έσβησαν» σημείωσε με ενθουσιασμό η Μαργαρίτα στην κάμερα του MasterChef.

«Δεν ήθελα να έρθω με μια συγκινητική ιστορία για να με αγαπήσει ο κόσμος. Τα άσχημα και τα δύσκολα δεν ήθελα ούτε να τα πω ούτε να τα δείξω» πρόσθεσε η παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής του STAR. O Άγιος Ταξιάρχης έβαλε πολλές φορές το χέρι του εδώ στο MasterChef για να τα πάω καλά. H μαμά μου έφερε ένα κομποσκοίνι από τον Άγιο Ταξιάρχη, αξίζει να το βάλω» είπε η Μαργαρίτα και συμπλήρωσε «Ολα γραμμένα είναι στη ζωή, και η νίκη και η ήττα». Όταν είδε τον σύντροφό της είπε: «Νιώθω πάλι τη μυρωδιά του και την αγκαλιά του. Τώρα νομίζω έχω πάρει όλα τα έπαθλα του MasterChef, μου λείπουν μόνο τα 50.000».

Γεμάτος εκπλήξεις ο τελικός

Από τον τελικό του MasterChef 5 δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις, καθώς επίτιμος καλεσμένος στην ειδική αυτή βραδιά θα είναι ο διάσημος Άγγλος σεφ Τζέισον Άθερτον (Jason Atherton). Ο καλεσμένος σεφ θα συμβουλεύσει τους παίκτες, θα τους εμπνεύσει και θα επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα, αφού η ψήφος του θα κρίνει τον μεγάλο νικητή του φετινού MasterChef. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα βάλουν τα καλά τους και θα μας υποδεχτούν απόψε στον συναρπαστικό τελικό. Οι βαθμολογίες των δύο φιναλίστ από όλες τις δοκιμασίες θα συμψηφιστούν και στο τέλος της βραδιάς θα ανακοινωθεί live ο νικητής ή η νικήτρια του MasterChef 5 και του επάθλου των 50.000 ευρώ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις