Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νάσος Κάτρης εμβόλιο: Θρίλερ με τον μυστηριώδη θάνατο του στυλίστα
ΕΛΛΑΔΑ

Νάσος Κάτρης εμβόλιο: Θρίλερ με τον μυστηριώδη θάνατο του στυλίστα

Νάσος Κάτρης εμβόλιο: Ο άνθρωπος που μένει ακριβώς από κάτω του, άκουσε φωνές και θορύβους

Ο θάνατος του στυλίστα Νάσου Κάτρη, λίγες ώρες μετά τον εμβόλιο του κορονοϊού, έχει γεμίσει με θλίψη τους ανθρώπους που τον γνώρισαν. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αγαπητό και γνωστό νέο, ο οποίος εργάστηκε σε πολλά μαγαζιά της Αθήνας, της Μυκόνου, αλλά και της Χαλκίδας, την πόλη καταγωγής του. Η fashion blogger, Αλεξάνδρα Δράκου, είναι σοκαρισμένη από τον αιφνίδιο χαμό του. Γνωρίζονταν πολύ καλά τα τελευταία χρόνια και διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Μιλώντας στο TLIFE, δήλωσε σοκαρισμένη και επεσήμανε ότι όσοι τον γνώριζαν περιμένουν να δουν το ιατροδικαστικό πόρισμα.

«Είμαι σοκαρισμένη, λυπημένη και απίστευτα θορυβημένη ,ενοχλημένη και αγανακτισμένη. Δεν μπορώ να το πιστέψω πως έγινε και περιμένουμε να δούμε αν έφταιγε το εμβόλιο κατά του covid-19, που έκανε λίγες ώρες πριν καταλήξει. Ήταν υγιής και νεότατος. Είναι φρικτό να πεθάνει κάποιος από το εμβόλιο και αυτός να έπρεπε να είναι ο Νάσος. Ένας πραγματικά καλοσυνάτος άνθρωπος, πάντα εύχαρος, άψογος επαγγελματίας. Το καλύτερο παιδί.

Συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένεια του και τους αγαπημένους του. Η απουσία του είναι αισθητή και θα μας λείψει πάρα πολύ. Κρίμα, ένα μεγάλο κρίμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nassos Katris (@nasvol)

Το μήνυμα του Πούμπουρα

Ο Νάσος Κάτρης ήταν καλός φίλος του Σάββα Πούμπουρα και ο παρουσιαστής τον αποχαιρέτισε το μεσημέρι της Τετάρτης με ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές. Ο Σάββας έγραψε: “Αντίο φιλαράκι… Η ζωής δεν είναι δεδομένη. Δεν ξέρεις πότε θα φύγεις, ούτε πως θα φύγεις. Ο Νάσος την έζησε δυνατά. Δεν ξέρω αν ήταν το εμβόλιο. Δεν ξέρω αν ήταν κάτι άλλο. Θα τα πούμε κάποια στιγμή από κοντά φίλε μου”.

Νάσος Κάτρης: Το σπαρακτικό αντίο της Μαριάντας Πιερίδη

Ο Νάσος έχει θητεύσει και ως μετρ σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα, έχει συνεργαστεί με πολλούς τραγουδιστές και όπως αποκάλυψε η Μαριάντα Πιερίδη, πριν λίγο καιρό είχε ξεκινήσει να εργάζεται μετά την πολύμηνη καραντίνα και ήταν πολύ χαρούμενος για αυτό. Η γνωστή τραγουδίστρια αποχαιρέτησε τον καλό της φίλο αλλά και συνεργάτη Νάσο, γράφοντας λόγια αγάπης που συγκινούν: “Τι να πεις γι’ αυτό το νέο παιδί. Καρδούλα μου.

Δεν υπάρχουν λόγια. Αρνούμαι να το πιστέψω. Μετρ σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας όταν γνωριστήκαμε και στη συνέχεια ένας εξαιρετικός φίλος και προσωπικός μετρ για πολλές σεζόν. Το Σάββατο που μας πέρασε ξεκίνησε να δουλεύει και πάλι και ήταν ενθουσιασμένος μετά από όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που περάσαμε όλοι μας! Όμορφος άνθρωπος πάνω απ’ολα! Καλό παράδεισο ψυχή μου. @nasvol Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του”

Νάσος Κάτρης: Τι λέει η φίλη που τον βρήκε

Ο άτυχος 32χρονος στυλίστας τη Δευτέρα έκανε την πρώτη δόση με το εμβόλιο της AstraZeneca και ήταν καλά στην υγεία του επιστρέφοντας στο σπίτι του. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε η καλή του φίλη και σχεδιάστρια μόδας, Αθηνά Βατικανού, «έκανε εμετό, έβγαλε αίμα και πιθανόν να πνίγηκε απ’ αυτό, δηλαδή να έπαθε αναρρόφηση».

«Ο άνθρωπος που μένει ακριβώς από κάτω του, άκουσε φωνές και θορύβους γύρω στις 6 το απόγευμα ωστόσο δεν έδωσε σημασία διότι όπως μας είπε δεν ήθελε να ενοχλήσει. Οι γιατροί μας είπαν ότι μετά την νεκροψία θα μπορούν να ξέρουν περισσότερα σχετικά με το τι προκάλεσε τον ξαφνικό θάνατό του» πρόσθεσε η σχεδιάστρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις