Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Masterchef – τελικός 2021: Η πρώτη δοκιμασία και η γκάφα του Κουτσόπουλου
LIFESTYLE

Masterchef – τελικός 2021: Η πρώτη δοκιμασία και η γκάφα του Κουτσόπουλου

Masterchef - τελικός 2021: Όλα όσα είδαμε στην πρώτη δοκιμασία για το μεγάλο νικητή

Με γέλια αλλά και εκνευρισμό ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του μεγάλου τελικού του MasterChef με την Μαργαρίτα και τον Διονύση να επιδίδονται σε μαγειρικό μαραθώνιο. Οι δύο φιναλίστ μαγείρεψαν έχοντας στον πλευρό τους παλιότερους παίκτες και όλοι μαζί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για το συνολικό αποτέλεσμα. Εκτός από την Μαργαρίτα και τον Διονύση που ανυπομονούν να μάθουν ποιος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο και οι δύο βοηθοί τους είχαν χρηματικό δώρο. Η ομάδα της Μαργαρίτας με την Μαρίνα και τον Παύλο κατάφερε να συγκεντρώσει έναν βαθμό παραπάνω και πήρε 8 για την συνολική προσπάθεια έναντι 7 του Διονύση.

Οι κριτές κάλεσαν τους παίκτες και τους βοηθούς τους για ΄την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της πρώτης δοκιμασίας του τελικού. Τα πιάτα ήταν εξαιρετικά και σε στήσιμο και σε εκτέλεση όμως τα πιάτα της ομάδας του Διονύση είχαν τις περισσότερες αστοχίες αφού το παγωτό στο γλυκό δεν πάγωσε σωστά, υπήρξε ένα γαρίφαλο στη σαλάτα και η πάπια ήταν παραψημένη. Η Μαργαρίτα ήταν η νικήτρια της δοκιμασίας και φυσικά αστειεύτηκε με τον Τζιοβάνι ότι τον πλήρωσε για να χάσει. «Δεν με ενοχλεί καθόλου η βαθμολογία» είπε ο Διονύσης στο κιού. Οι κριτές ανακοίνωσαν στους φιναλίστ ότι έρχεται ταξίδι. Η Μαργαρίτα δήλωσε ότι θα ρίξει νερό στο κρασί της παρότι δεν ξεχνά τι της έκανε ο Διονύσης με τον Τζιοβάνι.

Η γκάφα Κουτσόπουλου

Oι τρεις σεφ – κριτές του παιχνιδιού: Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν με χαμόγελα τη Μαργαρίτα Νικολαϊδη και τον Διονύση Σαρακίνη, οι οποίοι φόρεσαν τις ποδιές του τελικού, που γράφουν το όνομά τους αλλά και τον τίτλο “Final 2021”. Ωστόσο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κατάφερε άλλη μια φορά να γίνει viral! Μόνο που ένα του λάθος παραλίγο να το διαλύσει όλα, αφού ένα σαρδάμ έβγαλε την Μαργαρίτα εκτός εαυτού. Τι συνέβη και η παίκτρια απείλησε πως θα φύγει. Όχι μια αλλά δυο φόρες αντί για «Μαργαρίτα» είπε «Μαρίνα» με την παίκτρια να εκνευρίζεται, με χαμόγελο πάντα!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις