Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Masterchef spoiler – νικητής: Η αποχώρηση της Μαρίνας και τα spoil για τον τελικό
LIFESTYLE

Masterchef spoiler – νικητής: Η αποχώρηση της Μαρίνας και τα spoil για τον τελικό

Masterchef spoiler - νικητής: Η αποχώρηση της Μαρίνας, οι επιστροφές και ο τελικός

Η αποχώρηση της Μαρίνας και η παραμονή του Διονύση, έβαλαν το παιχνίδι στην τελική ευθεία. Το MasterChef 5 ολοκληρώνεται για ακόμα μια σεζόν με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του ριάλιτι. Η πρώην παίκτρια καλεσμένη στην εκπμπή της Κατερίνας Καραβάτου μεταξύ άλλων δήλωσε: «Δεν έκρυψα ποτέ ότι μπήκα στο διαγωνισμό με στρατηγική. Δεχόμουν πόλεμο από τον Διονύση. Εγώ προσπαθούσα να μην του δίνω σημασία. Έβγαινα από το δωμάτιο και όπου με πετύχαινε… Περνούσα από δίπλα του κι έλεγε διάφορα σχόλια για μένα προσωπικά. Στην αρχή κάναμε πολλή παρέα με τον Διονύση. Προφανώς κάποια από τις συμπεριφορές μου παρεξηγήθηκε, είπα αυτή την ατάκα “δάγκωσε τη λαμαρίνα”. Προσπάθησα να το διακωμωδήσω για να μην το πάρει άσχημα η οικογένειά μου έξω, έχω τον άντρα μου, τα παιδιά μου, τη μαμά μου.

Ο Διονύσης δεν είναι άνθρωπος που θα δώσει το περιθώριο να συζητήσεις. Εγώ προσπαθούσα να μην του δίνω σημασία, αλλά εκείνος το συνέχιζε, με πίεζε ψυχολογικά και όλο αυτό με επηρέασε», είπε αρχικά η Μαρίνα Ντεμολλάι για τον Διονύση.» Ενώ στη συνέχεια, απάντησε για Ιωάννη, Μαρία και Κωνσταντίνα: «Ο Ιωάννης είχε ένα άλλο πρόσωπο μέσα στο σπίτι. Μου έκαναν εντύπωση τα όσα είπε για μένα. Για τον Ιωάννη και τη Μαρία μπορεί να παρεξήγησα τη συμπεριφορά τους, ζητάω συγγνώμη. Με τη Μαρία το συζητήσαμε, αλλά με τον Ιωάννη όχι. Στην αρχή δεν είχα σωστή συμπεριφορά απέναντι στους άλλους και αποφάσισα να ξαναμπώ πιο ήρεμη. Με τη Λία είχε γίνει παρεξήγηση και το λύσαμε στις επιστροφές.

Η Κωνσταντίνα δεν ήταν κολλητή μου, ήταν απλώς φίλη μου. Η Κωνσταντίνα δεν μου σήκωνε το τηλέφωνο γιατί φοβήθηκε από τα αρνητικά σχόλια του κόσμου. Μου ξαναμίλησε στις επιστροφές και μου ζήτησε να τη βοηθήσω, αλλά δεν το έκανα. Δεν μιλάμε τώρα με την Κωνσταντίνα. Με τον Αλέξανδρο τα συζητήσαμε και τα βρήκαμε. Στεναχωριέμαι με την εξέλιξη της σχέσης μου με την Κωνσταντίνα. Σοκαρίστηκα απ’ όσα άκουσα».

Spoil για τον τελικό

Ο νικητής του τελικού θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση αφού πρώτα έχουν προηγηθεί οι μαγειρικές μάχες. Πιο αναλυτικά, ο νικητής θα ανακοινωθεί live την Τετάρτη 9 Ιουνίου, όμως θα έχουν προηγηθεί και άλλα επεισόδια του δημοφιλούς ριάλιτι του Star. Οι φιναλίστ είναι η Μαργαρίτα -που θεωρείται και το μεγάλο φαβορί για τη νίκη- και ο Διονύσης. Απόψε, 01/06, το τρέιλερ δείχνει 4 επιστροφές πρώην παικτών. Πρόκειται για τους: Τζιοβάνι, Παύλο, Αλέξανδρο και Μαρίνα. Μαργαρίτα και Διονύσης θα επιλέξουν δύο βοηθούς και θα σχηματιστούν 2 ομάδες. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε ότι οι βοηθοί της νικήτριας ομάδας θα πάρουν ένα «τίμιο μεροκάματο» – όπως είπε ο κριτής – της τάξης των 5.000 ευρώ. Πάντως, τα πρώτα spoiler φαίνεται να δίνουν τη νίκη της πρώτης δοκιμασίας στον Διονύση και την ομάδα του, όμως ο τελικός νικητής έχει δρόμο ακόμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις