Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Masterchef spoiler 31/5: Ποιος πάει τελικό με τη Μαργαρίτα
LIFESTYLE

Masterchef spoiler 31/5: Ποιος πάει τελικό με τη Μαργαρίτα

Masterchef spoiler 31/5: Ποιος πέρασε στον τελικό και τι δουλειά έχει ο Ατζούν με τους τρεις σεφ

Τη Δευτέρα (31/5) θα μάθουμε τον παίκτη MasterChef που θα αντιμετωπίσει η Μαργαρίτα στον τελικό, ωστόσο τα spoiler πρόδωσαν ποιος θα περάσει στην τελική φάση. Η Μαρίνα στη δεύτερη και καθοριστική δοκιμασία κάνει… άλμα πρόκρισης αλλά ο Διονύσης είναι ο παίκτης που τελικά θα μονομαχήσει για τον τίτλο του MasterChef 5 και το μεγάλο έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ! Να σημειωθεί πως η Μαργαρίτα έχει κερδίσει ήδη το Silver Award των 10 χιλιάδων ευρώ και ψάχνει το «χρυσό» νταμπλ ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί στο live μισάωρο της 9ης Ιουνίου που θα προβληθεί ο τελικός.

Οι συζητήσεις  για το μέλλον του ριάλιτι μαγειρικής του Star έχουν πάρει φωτιά με τις φήμες για πάρα πολύ μεγάλες εκπλήξεις και ανατρεπτικές προτάσεις. Το ενδιαφέρον οριακά έχει συγκεντρωθεί περισσότερο όχι τόσο για τα όσα θα γίνουν στον ημιτελικό και τον τελικό, αλλά για όσα θα γίνουν του χρόνου.

Ο Ατζούν και στο Star

Αφορμή στάθηκε ένα ρεπορτάζ, στο οποίο που θέλουν τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί να έχει προσεγγίσει τους κριτές του Masterchef, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο για ένα διαφορετικό πρότζεκτ μαγειρικής που προορίζεται για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν, ο Ιλιτζαλί φέρεται να τους προσφέρει κλειστό τριετές συμβόλαιο με πολλαπλάσιες απολαβές από την αντίστοιχη συμφωνία τους με το κανάλι του Star. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για την εφημερίδα Real life, η πρόταση της AcunMedya φέρεται να αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ και το Star έχει επανέλθει με αντιπρόταση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις