Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σύντροφος Μπερδέση: Σε τραγική κατάσταση η Ελισάβετ Καρυπίδου
ΕΛΛΑΔΑ

Σύντροφος Μπερδέση: Σε τραγική κατάσταση η Ελισάβετ Καρυπίδου

Σύντροφος Μπερδέση: Σε κατάσταση σοκ η Ελίζαμπεθ

Ακόμα μια εν ψυχρώ εκτέλεση το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη. Ο γνωστός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης έπεσε νεκρός από δέκα σφαίρες καλάζνικοφ το οποίο χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές του για να τον «βγάλουν από τη μέση», λίγο πριν εισέλθει στον σύλλογο πυγμαχίας της περιοχής. Εκτός από την οικογένεια και τους φίλους τους που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι 39χρονος δεν βρίσκεται πια στη ζωή, σοκαρισμένη είναι η σύντροφός του Ελισάβετ Καρυπίδου με την οποία ο Τάσος Μπερδέσης διατηρούσε δεσμό το τελευταίο διάστημα.

Η μητέρα της καλλονής αισθητικού δήλωσε στο TLIFE ότι η κόρη της βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και δεν δύναται να μιλήσει αυτές τις ώρες που θρηνεί τον αγαπημένο της: «Σας παρακαλώ η Ελίζαμπεθ είναι σε τραγική κατάσταση, δεν μπορεί ούτε να μιλήσει. Και εγώ είμαι ταραγμένη πολύ. Είναι σε κατάσταση σοκ η κόρη μου» δήλωσε η μητέρα της.

Η πανέμορφη Ελίζαμπεθ

Όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ζευγάρι περνούσε ευτυχισμένες στιγμές και είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον σκύλο του Τόμας. Μάλιστα, λίγο πριν επιβληθούν τα μέτρα κατά της πανδημίας, το ζευγάρι είχε κάνει δημόσια εμφάνιση σε γνωστό κέντρο διασκέδασης.

Διονυσία Κουκίου: Ο μεγάλος έρωτας του Τάσου Μπερδέση και η σχέση με τον “Βασιλιά των Τσιγγάνων”

Ο Τάσος Μπερδέσης, εκτός από την μεγάλη του καριέρα στο χώρο της πυγμαχίας είχε γίνει γνωστός και στο χώρο του lifestyle, τόσο από την συμμετοχή του στο reality Survival Secret αλλά και από τη σχέση που είχε στο παρελθόν με το γνωστό μοντέλο και πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου. Πριν επτά χρόνια, το 2014 όταν το ζευγάρι χώρισε ο Τάσος Μπερδέσης είχε δώσει συνέντευξη στο TLIFE λέγοντας μεταξύ άλλων για τον χωρισμό του και για τον γάμο που αναβλήθηκε αλλά και για το παράπονό του.

“Τα media και οι δημοσιογράφοι σπεύδουν να ενδιαφερθούν για μένα όταν κάτι κακό συμβαίνει! Είμαι αήττητος στην πυγμαχία στην Ελλάδα από το 2000 και μόνο κάτι μονόστηλα έχουν γραφτεί γι’ αυτό! Τώρα είδα δεκάδες δημοσιεύματα ότι χώρισα! Αυτή την περίοδο προετοιμάζομαι για τον πιο δύσκολο αγώνα της καριέρας μου με τον Τούρκο πρωταθλητή και όλη η ενέργειά μου είναι στην προετοιμασία μου!

Η Διονυσία είναι η γυναίκα της ζωής μου

Η Διονυσία, όπως και κάθε γυναίκα θέλουν να τους αφιερώνεις χρόνο. Με θέλει να την στηρίζω σε όλα και συνεχώς, κάτι που κάνω, αλλά ένα μήνα πριν από κάθε αγώνα η αλήθεια είναι ότι αλλάζω και κλείνομαι στον εαυτό μου. Για να βάλω ένα τέλος στην παραφιλολογία, θα σας πω ότι η Διονυσία είναι η γυναίκα της ζωής μου και δεν θέλω να την χάσω. Ίσως φταίω στο ότι δεν ήμουν δίπλα της σε κάποια πράγματα, ασήμαντα για μενα, σημαντικά όμως για εκείνη. Ένας τσακωμός δεν είναι χωρισμός.

Για μένα τουλάχιστον. Εγώ άλλωστε τσακώνομαι καθημερινά στο ρινγκ και μετά είμαστε αγκαλιά με τους συναθλητές ή τους αντιπάλους μου. Χωρισμός δεν είναι η απόσταση ή η αποστασιοποίηση! Ένα μήνα πριν από κάθε αγώνα μου χωρίζω με όλους και τα φτιάχνω με τον προπονητή μου, για να μην είμαι στο ΚΑΤ την επόμενη ημέρα του αγώνα. Όποιος το καταλαβαίνει αυτό, μπορεί να είναι μέλος της οικογένειας μου.

Για το γάμο που ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή

“Όλοι είναι ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας, μόνο που αυτό το βήμα είναι το πιο δύσκολο. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Η Διονυσία είναι η μούσα και ο άνθρωπος μου. Είμαστε μαζί πολλά χρόνια κι ας είχε κάνει και εκείνη τη ζωή της και εγώ τη δική μου για ένα χρονικό διάστημα. Αυτήν τη στιγμή κάνω ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου στην επαγγελματική πυγμαχία. Είμαι πλέον επαγγελματίας πυγμάχος στα χαρτιά και αυτό σημαίνει ότι ανα πάσα στιγμή μπορεί να με καλέσουν στο εξωτερικό για αγώνα!

Αυτό το νέο ξεκίνημα προϋποθέτει πολύ χρόνο και ιδρώτα στο γυμναστήριο και μετά μόνο ξεκούραση και ψυχική ηρεμία! Σε αυτήν τη φάση της ζωής μου ο γάμος δεν είναι πρώτη προτεραιότητα μου. Πρώτη και μοναδική γυναίκα στην καρδιά μου όμως είναι η Διονυσία! Μεγάλη μου καψούρα, όμως, είναι η πυγμαχία”.

Διονυσία Κουκίου: Η παράξενη πορεία της Σταρ Ελλάς 2008 που κέρδισε τη Ρία Αντωνίου

Το κορίτσι που φόρεσε την κορδέλα και το στέμμα της Σταρ Ελλάς 2008, η Διονυσία Κουκίου από την Πάτρα, είχε μία παράξενη πορεία, αν και θεωρήθηκε ότι ο δρόμος ήταν ανοιχτός για εκείνη και τις άψογες αναλογίες της. Κέρδισε τον τίτλο εκτοπίζοντας τα μεγάλα φαβορί Μπέτυ Κουράκου και Ρία Αντωνίου. Στη συνέχεια ήρθε η ατυχία, αφού δεν κατάφερε να φτάσει στο Βιετνάμ, στο διαγωνισμό “Μις Υφήλιος”, επειδή δεν της είχαν βγάλει βίζα.

Από εκείνη την ημέρα όμως, άλλαξαν πολλά πράγματα στη ζωή της που φάνηκαν να την κρατούν μακριά από μία μεγάλη καριέρα. Η Διονυσία επέστρεψε στην πόλη της για χάρη του έρωτά της, του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση. Ασχολήθηκε με αυτό που είχε σπουδάσει, την Κομμωτική, αφού ήταν απόφοιτος των ΤΕΙ Κομμωτικής-Αισθητικής.

Τον Απρίλιο του 2013 βρέθηκε στα κρατητήρια, κατηγορούμενη μαζί με τον πυγμάχο φίλο της Τάσο Μπερδέση, για υπόθαλψη εγκληματία και συγκεκριμένα του υπόπτου για τη δολοφονία ενός 38χρονου στο κέντρο της Πάτρας, στα μέσα του Μαρτίου του 2014.

Ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, τόνιζε,

“Ούτε γνώριζε τίποτα για ποινικές εκκρεμότητες, ούτε υποχρεούται όπως αντιλαμβάνεστε, ο καθένας να ρωτά κάθε φιλοξενούμενο του ή κάποιον άνθρωπο με τον οποίο βρίσκεται στο ίδιο σπίτι, εάν εκκρεμεί κάτι σε βάρος του”. Τελικά, η υπόθεση ξεκαθάρισε και η Διονυσία Κουκίου αφέθηκε ελεύθερη και έτοιμη να ξεκινήσει από την αρχή. Η σχέση της με τον Τάσο Μπερδέση αντιμετώπισε προβλήματα και οι δυο τους χώρισαν. Αρκετό καιρό αργότερα επανασυνδέθηκαν και αποφάσισαν να παντρευτούν.

Η σχέση της Διονυσίας Κουκίου με τον “βασιλιά των τσιγγάνων”

Η καλλονή ιδιοκτήτρια δύο κέντρων σολάριουμ σε Πάτρα και Θεσσαλονικη ζει πλέον έναν μεγάλο έρωτα με τον επιχειρηματία από τη Λάρισα Μάρκο Βιλανάκη, τον αποκαλούμενο και “βασιλιά των τσιγγάνων”. Το ζευγάρι ζει σε ένα όμορφο διαμέρισμα στη Γλυφάδα, ενώ πολλές φορές οι δυο τους ταξιδεύουν στη Λάρισα, την ιδιαίτερη πατρίδα του Μάρκου, και επισκέπτονται την οικογένειά του. Σύμφωνα με τη “Real News”, τον Νοέμβριο του 2020, η Διονυσία Κουκίου δέχθηκε από τον καλό της πρόταση γάμου και εκείνη είπε το “ναι”! Στις 18 Νοεμβρίου 202ο η Διονυσία Κουκίου μίλησε για ένα δαχτυλίδι που της είχε δώσει ο Μάρκος Βιλανάκης πριν από περίπου ένα χρόνο.

“Ο Μάρκος μου έκανε δώρο ένα δαχτυλίδι πέρυσι τα Χριστούγεννα. Αυτό που θέλω να σου αποκαλύψω είναι ότι δεν του έχω απαντήσει ακόμα σε πρόταση γάμου” είπε και εξήγησε πότε θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας: “Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας ο γάμος. Θα παντρευτώ μόνο αυτόν που θα είναι πατέρας του παιδιού μου”, είχε πει το πρώην μοντέλο.

Τέλος, η Διονυσία Κουκίου εξηγούσε τι είναι αυτό που θαυμάζει στο σύντροφό της και την κάνει να του έχει μεγάλη αδυναμία: “Θαυμάζω στον Μάρκο ότι έχει συναισθηματική νοημοσύνη. Έχει καρδιά και συμπεριφορά μικρού παιδιού. Εκεί που πρέπει είναι παρών με πράξεις”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις