Απόπειρα αρπαγής Ραφήνα: Η ανατριχιαστική περιγραφή της 13χρονης

ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αρπαγής Ραφήνα: Η ανατριχιαστική περιγραφή της 13χρονης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Απόπειρα αρπαγής Ραφήνα: Από μηχανής θεός το ζευγάρι που συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας

31.05.2021 | 22:47

Γνωστός στις Αρχές είναι ο 48χρονος ο οποίος συνελήφθη για την απόπειρα αρπαγής μιας 13χρονης στη Ραφήνα πριν τέσσερις ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά το παρελθόν προσποιούνταν τον λογιστή και εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες. Το βράδυ της 27ης Μαΐου, όπως κατήγγειλε η ανήλικη ένας άνδρας προσπάθησε να την επιβιβάσει στο αυτοκίνητό του αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφερε. “Επέστρεφα στο σπίτι μου με το ποδήλατο. Με πλησίασε ένα λευκό όχημα στο οποίο επέβαινε άνδρας. Με ακολούθησε. Αποπειράθηκε να με ανεβάσει στο όχημα. Δεν τα κατάφερε και εγώ ξέφυγα” δήλωσε σε κατάσταση σοκ η έφηβη στο Mega και την εκπομπή “Live News”.

“Την απειλούσε πως θα την τρακάρει με το αυτοκίνητο”

Εξίσου σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες των συμμαθητών του 13χρονου κοριτσιού, που λίγο έλειψε να πέσει στα χέρια του δράστη. “Την απειλούσε πως θα την τρακάρει με το αυτοκίνητο” δήλωσε ένας συμμαθητής, περιγράφοντας τον θυμό του 48χρονου όταν κατάλαβε πως δεν θα μπορέσει να πείσει την ανήλικη να μπει στο όχημα. “Θες να σε πάω κάπου κούκλα;” φέρεται να της είπε αρχικά, σύμφωνα με τον ίδιο συμμαθητή, με το κορίτσι να αρνείται. Στη συνέχεια την ακολούθησε και τη ρώτησε “πας να κοιμηθείς;”.

Άλλες δύο συμμαθήτριες του θύματος επιβεβαίωσαν ότι εβλεπε συχνά τον τελευταίο καιρό το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που την ακολούθησε ενώ επέστρεφε σπίτι με το ποδήλατο. Από μηχανής θεός το ζευγάρι που περπατούσε εκείνη την ώρα στην περιοχή. Η 13χρονη τους είπε τι συνέβη, εκείνοι φωτογράφησαν τον αριθμό πινακίδας του οχήματος και ενημέρωσαν τις Αρχές.

Το χρονικό

Συναγερμός σήμανε στην Ραφήνα όταν ένας 48χρονος προσέγγισε με το αυτοκίνητό του μία 13χρονη που έκανε ποδήλατο και επιχείρησε λεκτικά να την πείσει επανειλημμένως να μπει στο όχημα. Το περιστατικό συνέβη στις 27 Μαΐου στις 11:15 το βράδυ στην οδό Αραφήνος και σύμφωνα με πληροφορίες η αντίδραση του κοριτσιού ήταν αυτή που την έσωσε. Συγκεκριμένα, η 13χρονη εγκατέλειψε το ποδήλατό της και απευθύνθηκε σε περαστικούς οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Όπως αναφέρει μάλιστα η ΕΛΑΣ, όταν η έφηβη απομακρύνθηκε από το σημείο, ο 48χρονος την ακολούθησε, σταμάτησε δίπλα της και βγήκε από το αυτοκίνητό του προσπαθώντας να την επιβιβάσει σε αυτό με την βία. Τότε η 13χρονη έβαλε τις φωνές και στο σημείο πήγαν πολίτες που την άκουσαν, ενώ ο άνδρας μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε με ταχύτητα από το σημείο.

Ο 48χρονος εντοπίστηκε τελικά από αστυνομικούς στη Λεωφόρο Μαραθώνος στην Παλλήνη και οδηγήθηκε στο τμήμα ασφαλείας Ραφήνας. Σε βάρος του ασκήθηκε δικογραφία για απόπειρα παράνομης βίας, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητό του, οι Αρχές εντόπισαν υπνωτικά χάπια.

Exit mobile version