Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

16

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ: Στήνει το νέο ρόστερ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ: Στήνει το νέο ρόστερ

ΑΕΚ: Κρίσιμα θεωρούνται τα επόμενα 24ωρα στην Ένωση σε ό,τι αφορά τις υποθέσεις του τερματοφύλακα και του κεντρικού αμυντικού.

Μετά την απόκτηση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη θέση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, η Ένωση προχωρά στις πρώτες βελτιωτικές κινήσεις του ρόστερ, ενόψει της ερχόμενης σεζόν. Πρώτο μέλημα σε αυτή την προσπάθεια είναι η απόκτηση βασικού τερματοφύλακα και κεντρικού αμυντικού με ηγετικά χαρακτηριστικά, υποθέσεις στις οποίες αναμένονται εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις για τα γκολπόστ και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις.

 

Παράλληλα, έχει ξεκαθαρίσει η λίστα των στόπερ, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και δεν αποκλείεται ο ίδιος ή το γραφείο που συνεργάζεται να ρίξουν κάποια άλλα ονόματα στο τραπέζι. Στόχος της «Ένωσης» είναι ότι η ΑΕΚ την ερχόμενη εβδομάδα θέλει να κάνει τουλάχιστον δύο μεταγραφές, πέρα από τους Δημήτρη Γούτα, Σίμο Μήτογλου και Αλέξανδρο Παρρά που θα κριθούν από τον Σέρβο τεχνικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις