Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θαλασσόλυκοι – Κάτια Ταραμπάνκο: Ποιος παίκτης του Survivor θα την αντικαταστήσει
LIFESTYLE

Θαλασσόλυκοι – Κάτια Ταραμπάνκο: Ποιος παίκτης του Survivor θα την αντικαταστήσει

Θαλασσόλυκοι - Κάτια Ταραμπάνκο: Αλλάζει η εκπομπή και ανανεώνεται

Ανανεωμένη θα επιστρέψει η εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, με νέες προσθήκες. Μέχρι στιγμής στο πλευρό του Γιάννη Αποστολάκη και του Γιάννη Δρυμωνάκου βλέπαμε κάποια γυναίκα, με την τελευταία να είναι η Κάτια Ταραμπάνκο. Από ότι φαίνεται δεν θα συνεχίσει μαζί τους, καθώς έχει άλλα σχέδια, και το όνομα της έχει ακουστεί ακόμα και για την παρουσίαση του My Style Rocks.  Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» και την Δήμητρα Καλφούντζου το νέο πρόσωπο της εκπομπής θα είναι άνδρας και μάλιστα πρώην Survivor.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Παύλο Γαλακτερό, οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα, ο Παύλος Γαλακτερός είναι ήδη μέλος των «Θαλασσόλυκων», αφού εργαζόταν backstage και ήταν υπεύθυνος για τον ήχο και την εικόνα της εκπομπής. Πάντως πιστεύουμε ότι θα ταιριάξει απόλυτα στον νέο του ρόλο. Τα γυρίσματα της εκπομπής αρχίζουν μέσα στον Αύγουστο και η παρέα των τριών αγοριών θα γυρίσει τα νησιά της χώρας.

Survivor All Star – Ελλάδα 2022: Το επιβεβαίωσε η Κάτια Ταραμπάνκο

Μπορεί το Survivor 4 να μην έχει καλά καλά ολοκληρωθεί, ωστόσο φαίνεται ότι ο ΣΚΑΙ κάνει από τώρα προετοιμασίες για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Το Survivor All Star, το οποίο περιμέναμε να γίνει το 2020, φαίνεται να είναι στα σκάρια. Το γεγονός επιβεβαίωσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Κάτια Ταραμπάνκο. Σε συνέντευξη που έδωσε στη «Στη Φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε ότι ενδεχομένως θα συμμετάσχει στο νέο Survivor, αλλά και σε μια κινηματογραφική ταινία. Να υπενθυμίσουμε ότι αποχώρησε οικειοθελώς, πράγμα για το οποίο μίλησε και στη συνέντευξη. «Πεινούσα πάρα πολύ! Νιώθω λες κι έχω φύγει έναν χρόνο από το Survivor. Μπράβο στα παιδιά που αντέχουν. Ο Ντάφυ είναι μαχητής. Τον βλέπεις και γελάς. Είναι σαν παιδί. Κάνει ό, τι θέλει. Με τον Ντάφυ τα είχαμε βρει και μιλούσαμε».

«Δεν μπορώ να πω ότι έχω πικρή γεύση που δεν είμαι εκεί, γιατί είμαι εδώ κι έχω κάνει πολλά περισσότερα πράγματα. Πήρα μια γεύση του τι είναι και υπάρχει το ενδεχόμενο αν γίνει “All star Survivor” να είμαι. Θα πάω προετοιμασμένη. Θα φάω πάρα πολύ και δεν θα δίνω το 100% μου». Οι γιατροί της συνέστησαν να αποχωρήσει από το ριάλιτι. Ακόμη, διευκρίνισε ότι η παραγωγή δεν έδινε «ούτε ψίχουλο φαγητού». Η εμπειρία ήταν μοναδική και της άρεσε, ενώ η στήριξη και η αγάπη από τον κόσμο ήταν τεράστια.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις