Φωτιά Ίσθμια: Έκκληση για εκκένωση, οι φλόγες έφτασαν στα σπίτια

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Ίσθμια: Έκκληση για εκκένωση, οι φλόγες έφτασαν στα σπίτια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

Φωτιά Ίσθμια: Κλειστή η Π.Ε.Ο Ισθμού-Επιδαύρου και στα δύο ρεύματα

28.05.2021 | 19:08

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα Ίσθμια, το απόγευμα της Παρασκευής (28/5), καθώς οι φλόγες έφτασαν μέχρι και στα σπίτια. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική. Οι πληροφορίες του korinthostv.gr αναφέρουν ότι η φωτιά, που μαίνεται στον οικισμό Κάβο Ισθμίας, ξέσπασε παραπλεύρως του δρόμου Κορίνθου-Επιδαύρου, κοντά σε δασική έκταση. Στο σημείο έσπευσαν επτά οχήματα με 22 πυροσβέστες και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος.

Οπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα, η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια και έχει δοθεί εντολή για εκκένωση, ενώ κλειστή είναι και η Π.Ε.Ο Ισθμού-Επιδαύρου και στα δύο ρεύματα. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Την ίδια ώρα φωτιά καίει και στη Μακρακώμη, καίγοντας δασική έκταση.

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα: Απεγκλώβισαν ένοικους

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στην οδό Πεισιστράτους, στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν ορισμένους ενοίκους άλλων διαμερισμάτων της πολυκατοικίας. Οι συγκεκριμένοι είχαν εγκλωβιστεί και δεν μπορούσαν να κατεβούν λόγω των πυκνών καπνών.

Ετικέτες
Exit mobile version