Μπογδάνος Eurovision 2021: Το σχόλιο για τα κιλά της Μαλτέζας και τον διαγωνισμό του “σήμερα”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπογδάνος Eurovision 2021: Το σχόλιο για τα κιλά της Μαλτέζας και τον διαγωνισμό του “σήμερα”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μπογδάνος Eurovision 2021: Το αιχμηρό σχόλιο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για τα πρότυπα που προωθεί η Eurovision και την εμφάνιση της εκπροσώπου της Μάλτας.

27.05.2021 | 19:34

Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, για τον διαγωνισμό της Eurovision αλλά και τα πρότυπα που προωθεί, βάζοντας στο στόχαστρό του τα κιλά της εκπροσώπου της Μάλτας, Destiny. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”, ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι κατά τη γνώμη του ο διαγωνισμός παύει να είναι μουσικός και μετατρέπεται σε ένα σόου διαφορετικότητας.

Άγριος τσακωμός Μπογδάνου και Ψυχάρη στο Twitter: «Εγώ δεν είμαι υπάλληλός σας να μου απευθύνεστε με προστακτικές»

“Μου φαίνεται ότι δεν είναι πλέον σαφές αν η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός τραγουδιού ή ένας διαγωνισμός διαφορετικότητας. Μου άρεσε το τραγούδι της Μάλτας αλλά με ενοχλεί το γεγονός ότι προβάλλει περισσότερο το γεγονός ότι έχει 80 κιλά παραπάνω από το κανονικό και φοβάμαι κιόλας ότι η Eurovision γενικώς έχει αρχίσει να γίνεται ένα show, στο οποίο στο τέλος, η πραγματική μάχη θα είναι μεταξύ εκείνων που έχουν κατέβει για να τραγουδήσουν και εκείνων που έχουν κατέβει για να “δειχτούν” ως κάτι το διαφορετικό. “Γεια σας. ‘Έχω πέος και μούσι”. Οκ φίλε, μπράβο” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, παραδέχτηκε ότι του λείπει η τηλεόραση, είπε ότι ευτυχώς πέρασε πολύ ελαφριά τον κορονοϊό, ενώ είχε κολλήσει και η γυναίκα του.

Τέλος, ομολόγησε ότι θα ήθελε να γίνει πατέρας και τάχθηκε υπέρ της χρήσης φαρμακευτικής κάνναβης.

Exit mobile version