Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παύλος Χάππιλος – Δημήτρης Καλογιάννης: Το μήνυμα που στέλνει για την εξαφάνιση
LIFESTYLE

Παύλος Χάππιλος – Δημήτρης Καλογιάννης: Το μήνυμα που στέλνει για την εξαφάνιση

Παύλος Χάππιλος - Δημήτρης Καλογιάννης: Η συγκινητική ανάρτηση που έκανε

Μέσα από ένα Instagram Story ο πρώην παίκτης του MasterChef 5, ο Παύλος Χάππιλος έστειλε το δικό του μήνυμα για την εξαφάνιση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα. Μίλησε περί διαφορετικότητας κατά την αποχώρησή του και αναφέρθηκε στην εξαφάνιση της «Δήμητρας της Λέσβου». Έτσι, εξέφρασε τους προβληματισμούς του στους ακολούθους του. «Πώς μπορεί ένα ευγενικό πρόσωπο και ένα μαργαριτερένιο κολιέ να προκαλεί τόσο φόβο. Βοηθήστε να τη βρούμε», έγραψε χαρακτηριστικά και δημοσίευσε μια φωτογραφία του ανθρώπου. Έχει εξαφανιστεί από το Δρομοκαΐτειο εδώ και 1,5 περίπου μήνα.

Σύμφωνα με το Silver Alert που εκδόθηκε εξαφανίστηκε από το Δρομοκαϊτειο, η Δήμητρα που αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα στη Λέσβο. H Δήμητρα, δηλωμένη από τους συγγενείς με το όνομα που υπάρχει στο πιστοποιητικό γέννησης Δημήτρης Καλογιάννης, εξαφανίστηκε από την περιοχή του ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο. Είναι σήμερα 64 ετών και εξαφανίστηκε στις 06/04/21. Έχει γαλανά μάτια και ύψος 1,75μ. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε κόκκινο πουλόβερ και λευκό παντελόνι. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 26/05/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η εξομολόγηση του Παύλου κατά την αποχώρηση του

«Επειδή πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου δεν μου δώσανε ποτέ την αγάπη που περίμενα… Πολλές φορές πίστευα ότι δεν το άξιζα και ξέρεις αυτό σου μένει… Κι όταν κάποιος σου δίνει την αγάπη που εσύ δεν περιμένεις, κάπως χτυπάει αυτό, το “γιατί το κάνει τώρα αυτός ο άνθρωπος, αφού εγώ, δεν την αξίζω…”. Γελάω και κλαίω ταυτόχρονα. Προσπαθώ να το δουλέψω αυτό, γιατί θέλω να πιστεύω ότι την αξίζω την αγάπη», ανέφερε.

«Πέρασα πολύ ωραία, όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν. Η διαφορετικότητα είναι χάρισμα. Και στους γονείς των “διαφορετικών” να πω να αγαπάτε τα παιδιά σας. Γιατί η ζωή είναι δύσκολη για τους “διαφορετικούς” ανθρώπους», είπε στο τέλος με ένα μεγάλο χαμόγελο. Η ατάκα του Παύλου «Είναι πολύ άσχημο να σε κρίνουν χωρίς να σου δίνουν περιθώριο να σε μάθουν»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις