Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 44χρονη θρόμβωση – σύζυγος:«Περιμένουμε την επιβεβαίωση ότι είναι κλινικά νεκρή»
ΕΛΛΑΔΑ

44χρονη θρόμβωση – σύζυγος:«Περιμένουμε την επιβεβαίωση ότι είναι κλινικά νεκρή»

44χρονη θρόμβωση - σύζυγος: Συγκινούν οι δηλώσεις του

Συγκινούν οι δηλώσεις του συζύγου της 44χρονης, η οποία νοσηλεύεται από όταν εμφάνισε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca. «Περιμένουμε την επιβεβαίωση ότι είναι κλινικά νεκρή για να διακόψουμε τις λειτουργίες λόγω του ότι τώρα είναι διασωληνωμένη», είπε σήμερα. Η γυναίκα νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμορραγία στο νοσοκομείο Κρήτης και αποτελεί μια από τις 5 περιπτώσεις που έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca και εμφάνισαν θρόμβωση,

«Μαζί πήγαμε και κάναμε το εμβόλιο, από το ίδιο φιαλίδιο» περιέγραψε ο σύζυγος της 44χρονης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τονίζοντας πως τόσο εκείνος, όσο κι αυτή ήταν υπέρμαχοι του εμβολιασμού. «Μόλις άνοιξε η πλατφόρμα, χωρίς δεύτερη σκέψη, κάναμε το εμβόλιο», είπε. Ο ίδιος, δεν είχε κανένα σύμπτωμα έπειτα από την χορήγηση της δόσης εντούτοις η γυναίκα του μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό, ένιωσε πως δεν είναι καλά έχοντας, και όπως περιγράφει είχε απίστευτο πόνο στο κεφάλι και θόλωση της όρασης.

Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας

Η 44χρονη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του συζύγου της, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Ο άτυχος σύζυγός δήλωσε πως αποδέχεται πως μιλάμε για κάτι πολύ σπάνιο λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μας έτυχε, ήμασταν στους ανθρώπους που επιβεβαιώνουμε τα νούμερα» εύλογα όμως, δεν μπορεί να νιώθει πως η γυναίκα του αποτελεί απλώς ένα νούμερο στατιστικής, ανάμεσα στα απειροελάχιστα περιστατικά.

Μάχη για τη ζωή της δίνει και μια 34χρονη γυναίκα από τον Πύργο, κόρη αυτοδιοικητικού από τη Ζαχάρω, η οποία υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό και είναι σε αρκετά σοβαρή κατάσταση. Η κοπέλα πριν από λίγες μέρες είχε κάνει το AstraZeneca, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το patrisnews, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το εγκεφαλικό, το οποίο προήλθε από αιμορραγία και όχι από θρόμβωση, οφείλεται στο εμβόλιο. Η 34χρονη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Επειδή η κατάσταση της όμως, κρίθηκε πολύ σοβαρή, μεταφέρεται σήμερα σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου υπάρχουν τόσο το ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, όσο και οι απαραίτητες εγκαταστάσεις, για τη νοσηλεία και την αποθεραπεία παρόμοιων δύσκολων ιατρικών περιστατικών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις