Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 8 λέξεις σήμερα 26/5: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 λέξεις σήμερα 26/5: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης

8 λέξεις σήμερα 26/5: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο

8 λέξεις σήμερα 26/5: Στο σημερινό επεισόδιο, ο Οδυσσέας βγαίνει εκτός εαυτού με την ίντριγκα της Έρσης και της Σύνθιας κι αντιδρά εν θερμώ. Αφού τα λέει έξω από τα δόντια με τη Σύνθια, σκίζει το συμβόλαιο συνεργασίας κι ακυρώνει την έκθεση. Η Σύνθια τον προειδοποιεί πως αυτό θα σηματοδοτήσει το τέλος της καριέρας του αλλά αυτός είναι αμετάπειστος.

Η Ηλιάνα εξομολογείται στον Άκη πως έχει αρχίσει κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τον Παύλο κι ο Άκης αποφασίζει να διερευνήσει τι μέρος του λόγου είναι. Η Σμαράγδα προσπαθεί, για μια ακόμα φορά, να αποτρέψει τον Σίμο από το παρακινδυνευμένο σχέδιό του, αλλά εκείνος ετοιμάζεται να συναντήσει το μεγάλο αφεντικό. Ο Αιμίλιος ενημερώνεται ότι ο Άκης σκέφτεται να τον γυρίσει πίσω στο κανάλι. Ο Μιλτιάδης τρέχει τη διαδικασία για να δώσει το επίθετό του στον Άλκη.

8 λέξεις σήμερα 26/5 – Trailer

«Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» στο τελευταίο επεισόδιο

Το γεγονός πως πρότειναν στον Φρίξο από τον εκδοτικό οίκο να εκδώσει το βιβλίο του, θα φέρει εντάσεις στις σχέσεις τους; «Φέρνει έναν μικρό ανταγωνισμό αλλά τώρα για την Ελλη είναι πιο σημαντική η μητρότητα». Η Ελλη θα συνεχίσει να γράφει; «Οχι, γιατί η συγγραφή μπήκε στη ζωή της τυχαία, με την εξαφάνιση του ημερολογίου της. Θα συνεχίζει να παίζει τρομπόνι όμως, γιατί λατρεύει τη μουσική της». Σε ό,τι αφορά στις εντάσεις των φίλων τους, Οδυσσέα και Ερση, θα βοηθήσουν ώστε να εξο­μαλυνθούν τα πράγματα; «Θα κρατήσουν αποστάσεις γιατί πρόκειται για πολύ ευαίσθητα θέματα». Πώς θα σας βρει το τελευταίο επεισόδιο των «8 λέξεων»; «Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, μονιασμένοι και ευτυχισμένοι». Αν μπορούσατε τι θα της λέγατε; «θα της έλεγα: “Πες την ουσία, ρε κορίτσι μου, μην το πας μέσω Λαμίας”», λέει η ίδια στο tv 24

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις