Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πάνος Ιωαννίδης – MasterChef: Αποκαλύπτει ποια πιάτα ήταν τα χειρότερα
LIFESTYLE

Πάνος Ιωαννίδης – MasterChef: Αποκαλύπτει ποια πιάτα ήταν τα χειρότερα

Πάνος Ιωαννίδης - MasterChef: Σχολιάζει την τελική τετράδα του διαγωνισμού

Το MasterChef 5 ρίχνει αυλαία σε λιγότερο από μια εβδομάδα, και ο Πάνος Ιωαννίδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της «Φωλιάς των Κου Κου». Μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία του σαν κριτής στο μαγειρικό αυτό ταξίδι, αποκαλύπτοντας ποια ήταν τα πιάτα που δεν μπόρεσε να δοκιμάσει. Ακόμα, μίλησε για τους τέσσερις που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο και τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef. «Τα παιδιά που έρχονται το θέλουν πάρα πολύ και αυτό φαίνεται και βάζουν στόχο να φτάσουν στη νίκη. Η Μαρίνα είναι ένα από αυτά, μας το έχει αποδείξει, είναι πολύ συγκεντρωμένη και θέλει να πάει ψηλά.

Τα χειρότερα πιάτα ήταν του κρητικού , Κωστή Αλεξάκη και του Νίκου Σκορδάκη, και θυμόμαστε χαρακτηριστικά τις εκφράσεις των κριτών. «Δύο πιάτα μπορώ να θυμηθώ. Το κορυφαίο ήταν με τον Κωστή, που μπορούσε να είναι και ορεκτικό και γλυκό… Δεν υπήρχε ακριβώς κάποια κατηγορία για αυτό. Ήταν, αν θυμάμαι καλά, μια τάρτα με κρέμα μάλλον τυριού, ψάρι και κάτι γλυκό στοιχείο από πάνω. Με όλη την ειλικρίνεια, όταν πήγαμε να το δοκιμάσουμε κοίταζα τον Λεωνίδα να δω αν θα το κάνει και το έβαλε όλο στο στόμα του. Εγώ με τον Σωτήρη κοιταζόμασταν. Εμείς δοκιμάσαμε ίσα-ίσα. Και ο ζωμός χταπόδι του Σκορδάκη. Ωραία ιδέα, αλλά δε βγήκε καθόλου. Αν δε τρώγεται τι να πεις; Ψέματα; Τις περισσότερες φορές είμαστε μεταξύ χαρτοπετσέτας ή τα καταπίνουμε γρήγορα για να μην προσβάλλουμε. Το στομαχάκι μας το ξέρει» είπε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Όσα σχολίασε για τους τέσσερις παίκτες

Το MasterChef διαγωνιστικά δεν έχει καμία σχέση με εστιατόριο, άρα τα παιδιά που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία, βρίσκουν άλλες πτυχές του εαυτού τους και της επαγγελματικής τους δύναμης. Μέσα στο παιχνίδι εξελίσσονται , μαθαίνουν περισσότερα και είναι ένα ζήτημα αντοχής. Δεν σημαίνει ότι ένας καλός μάγειρας μπορεί να αντέξει, όπως και ότι ένας που αγαπάει τη μαγειρική δεν θα μάθει και δεν θα προχωρήσει όσο ένας επαγγελματίας» είπε για τη Μαρίνα ο Πάνος Ιωαννίδης.

Σχετικά με τη Μαργαρίτα ο ίδιος τόνισε: «Η Μαργαρίτα έχει χάρισμα. Έχει την ιδιότητα να συνδυάζει υλικά στο μυαλό της και να βγάζει πιάτο από το πουθενά. Έχεις και τις αδυναμίες της, όπως όλοι οι παίκτες και όλο αυτό έχει να κάνει με τη στιγμή. Στην αρχή δεν μας έκανε εντύπωση, με το που μαγείρεψε μας τράβηξε την προσοχή από την πρώτη μέρα. Είδαμε φοβερά πιάτα από τη Μαργαρίτα». Για τον Διονύση είπε: «Είδαμε μια μεγάλη εξέλιξη, είναι σαν σφουγγάρι. Δεν επαναλαμβάνει τα λάθη του και είναι πολύ καλό στοιχείο που έχει. Είναι δυνατός μαγειρικά και μας το είχε δείξει από την αρχή του διαγωνισμού».

Τέλος για τον Αλέξανδρο είπε: «Επέστρεψε δυνατός, αποφασισμένος, συγκεντρωμένος και έβγαλε κατευθείαν πιάτα. Πήγε κατευθείαν στον στόχο».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις