Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Μπάρτζης Instagram: Δεν φαντάζεστε ποια από το «Survivor 4» έκανε unfollow
LIFESTYLE

Νίκος Μπάρτζης Instagram: Δεν φαντάζεστε ποια από το «Survivor 4» έκανε unfollow

Νίκος Μπάρτζης Instagram: Ο Γαλακτερός επιβεβαίωσε το unfollow

Ο Νίκος Μπάρτζης επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από την αποχώρηση του από το Survivor 4, και η υποδοχή που του ετοίμασαν ήταν αποθεωτική. Τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στο Ζευγολατιό, από όπου κατάγεται, οι φανς του το «έκαψαν». Συναντήθηκε με τον James Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη, οι οποίοι οργάνωναν και πάρτι για την επιστροφή του. Το πάρτι ματαιώθηκε λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Νίκου, μιας και θα υποβληθεί σε χειρουργείο. Αυτό που σχολιάστηκε, ωστόσο, ήταν ένα unfollow, που έκανε μετά την επιστροφή του.

Όπως αποκάλυψε ωστόσο η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο Νίκος Μπάρτζης, αποφάσισε να κάνει unfollow από το Instagram μια πρώην συμπαίκτρια του. Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου. Ήταν φαν της και την ακολουθούσε πριν μπει στο παιχνίδι, «Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσω συγγνώμη από την Ελευθερία. Ακόμη περιμένω να μου ζητήσει συγγνώμη. Η Ελευθερία προσπαθούσε να με βγάλει ψεύτη. Αν είναι δυνατόν που θέλει και συγγνώμη» είχε πει χαρακτηριστικά μετά την αποχώρησή του από το Survivor o Νίκος Μπάρτζης, αναφερόμενος στην Ελευθερία Ελευθερίου, δείχνοντας έτσι πως δεν είχε και την καλύτερη γνώμη για εκείνη. Ο Παύλος Γαλακτερός επιβεβαίωσε το unfollow του Νίκου Μπάρτζη, καθώς, όπως είπε, ο Νίκος του είχε αποκαλύψει τις προθέσεις του, όταν οι δυο τους ήταν ακόμη στο Survivor.

Τζέιμς Καφετζής – Μαξίν: Δημοσίευσε φωτογραφία της πρώην του στο Instagram

Η προσωπική ζωή του Τζέιμς Καφετζή είχε απασχολήσει ιδιαιτέρως, ενόσω βρισκόταν στο Survivor 4. Φήμες το ήθελαν να έχει ερωτικές σχέσεις με τη Μαριπόζα, ενώ στη δημοσιότητα είχε έρθει και το όνομα της συντρόφου του. O 24χρονος υπήρξε ζευγάρι με την Maxine που έχει καταγωγή από τη Γερμανία, αλλά χώρισαν πριν αυτός μπει στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Τζέιμς ωστόσο δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη που τρέφει για εκείνη, και σήμερα δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram του. Φαίνεται πως ήρθαν ξανά κοντά, μιας και έχουν κανονίσει να συναντηθούν. Οι φήμες περί επανασύνδεσης ήταν λογικό να ξεσπάσουν. Μάλιστα, σχολίασε μάλλον χιουμοριστικά ότι έπεσε «παντόφλα», αφήνοντας πολλά υπονοούμενα.

«Έχω ένα extra κίνητρο σήμερα, επειδή έχει γενέθλια η γιαγιά της Maxine, η οποία γίνεται 93, αν θυμάμαι καλά, κάθε χρόνο της στέλνω λουλούδια. Δεν περίμενα ότι θα είμαι ακόμα στο παιχνίδι, οπότε δεν το είχα προμελετήσει, οπότε θέλω πολύ να κερδίσουμε για να μπορέσω να ευχηθώ σε εκείνη και να το μεταφέρει στη γιαγιά της. Είχε έρθει διακοπές στη Ρόδο και μετά έμεινε ένα εξάμηνο. Μία πληροφορία – σοκ είναι ότι είναι πρώην μου. Πήγε να γίνει επανασύνδεση πριν μπω στο παιχνίδι και με πήρατε εδώ και έχει μείνει στη μέση… Αν υπάρχει ακόμα, που ελπίζω να υπάρχει, θα το μάθουμε σήμερα. Εγώ θέλω! Έχω σοβαρό σκοπό», είχε πει ο ίδιος πριν την έναρξη ενός αγωνίσματος στο Survivor.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις