Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef κριτές – Ατζούν: Πρόταση «μαμούθ» από τον τούρκο παραγωγό
LIFESTYLE

MasterChef κριτές – Ατζούν: Πρόταση «μαμούθ» από τον τούρκο παραγωγό

MasterChef κριτές - Ατζούν: Ποια η απάντηση τους μέχρι στιγμής

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα συνεχίσει την συνεργασία του τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν. Στην κατοχή του έχει το The Voice, το Survivor και το My Style Rocks και ετοιμάζει νέα projects με ονόματα που δεν περιμέναμε. Συγκεκριμένα, ο τούρκος παραγωγός πήρε έγκριση για νέο ριάλιτι μαγειρικής, και σαν κριτές θέλει τους Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη. Η συνταγή θα είναι πετυχημένη με αυτούς τους τρεις, όπως έχουν δείξει οι 5 σεζόν του MasterChef. Οι φήμες αναφέρουν μαμούθ οικονομική πρόταση που αγγίζει τα διπλά χρήματα από αυτά που εισπράττουν από το ριάλιτι μαγειρικής του Star. Μέχρι στιγμής απορρίπτουν την πρόταση του, παρά τα χρήματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τούρκος παραγωγός πρότεινε και πήρε έγκριση και για άλλα δύο ριάλιτι μαγειρικού ενδιαφέροντος. Το πρώτο θα είναι το “Κάτι Ψήνεται” το οποίο θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού. Το δεύτερο μαγειρικό ριάλιτι θα είναι βραδινό και ακούγεται ότι θα είναι το “Top Chef” που είχε προβληθεί το 2010 από τον ΑΝΤ1. Στην Τουρκία ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει τα δικαιώματα του MasterChef, για αυτό και σκέφτηκε να προτείνει νέα συνεργασία στους κριτές με το κανάλι του ΣΚΑΙ.

Πάνος Ιωαννίδης – MasterChef: Αποκαλύπτει ποια πιάτα ήταν τα χειρότερα

Το MasterChef 5 ρίχνει αυλαία σε λιγότερο από μια εβδομάδα, και ο Πάνος Ιωαννίδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της «Φωλιάς των Κου Κου». Μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία του σαν κριτής στο μαγειρικό αυτό ταξίδι, αποκαλύπτοντας ποια ήταν τα πιάτα που δεν μπόρεσε να δοκιμάσει. Ακόμα, μίλησε για τους τέσσερις που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο και τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef. «Τα παιδιά που έρχονται το θέλουν πάρα πολύ και αυτό φαίνεται και βάζουν στόχο να φτάσουν στη νίκη. Η Μαρίνα είναι ένα από αυτά, μας το έχει αποδείξει, είναι πολύ συγκεντρωμένη και θέλει να πάει ψηλά.

Τα χειρότερα πιάτα ήταν του κρητικού , Κωστή Αλεξάκη και του Νίκου Σκορδάκη, και θυμόμαστε χαρακτηριστικά τις εκφράσεις των κριτών. «Δύο πιάτα μπορώ να θυμηθώ. Το κορυφαίο ήταν με τον Κωστή, που μπορούσε να είναι και ορεκτικό και γλυκό… Δεν υπήρχε ακριβώς κάποια κατηγορία για αυτό. Ήταν, αν θυμάμαι καλά, μια τάρτα με κρέμα μάλλον τυριού, ψάρι και κάτι γλυκό στοιχείο από πάνω. Με όλη την ειλικρίνεια, όταν πήγαμε να το δοκιμάσουμε κοίταζα τον Λεωνίδα να δω αν θα το κάνει και το έβαλε όλο στο στόμα του. Εγώ με τον Σωτήρη κοιταζόμασταν. Εμείς δοκιμάσαμε ίσα-ίσα. Και ο ζωμός χταπόδι του Σκορδάκη. Ωραία ιδέα, αλλά δε βγήκε καθόλου. Αν δε τρώγεται τι να πεις; Ψέματα; Τις περισσότερες φορές είμαστε μεταξύ χαρτοπετσέτας ή τα καταπίνουμε γρήγορα για να μην προσβάλλουμε. Το στομαχάκι μας το ξέρει» είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις