Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έπεσαν σε χαράδρα: Βρέθηκαν ζωντανές μάνα και κόρη μετά από τρεις μέρες
ΕΛΛΑΔΑ

Έπεσαν σε χαράδρα: Βρέθηκαν ζωντανές μάνα και κόρη μετά από τρεις μέρες

Έπεσαν σε χαράδρα: Αγνοούνταν από τις 23 Μαΐου

Επιχείρηση ανάσυρσης δύο γυναικών, μάνας και κόρης, από χαράδρα, βρίσκεται σε εξέλιξη στο 23ο χλμ της επαρχιακή οδού Κατερίνης -Ελασσόνας, με τη συμμετοχή της ΕΜΑΚ. Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στο σημείο επιχειρούν 9 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα ενώ έχουν κινητοποιηθεί 4 πυροσβέστες από τη 2η ΕΜΑΚ με ορειβατικό εξοπλισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr από την Πυροσβεστική, πρόκειται για μία μητέρα με την κόρη της οι οποίες αγνοούνταν περίπου δύο 24ωρα και εντοπίστηκαν στη χαράδρα κοντά σε όχημα, που πιθανόν να επέβαιναν. Οι δύο γυναίκες, 51 ετών η μητέρα και 36 η κόρη, έχουν τις αισθήσεις τους και σύμφωνα με πληροφορίες φέρουν εμφανή σημάδια εκδορών.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Τα ίχνη τους αγνοούνταν από τις 23 Μαΐου, ενώ η εξαφάνισή τους δηλώθηκε χθες στο Τ.Α. Παύλου Μελά, σύμφωνα με το voria.gr. Σήμερα η πυροσβεστική δέχθηκε ειδοποίηση για την ανεύρεσή τους και αυτή την ώρα ανασύρονται από τη χαράδρα, που βρίσκεται στο 23ο ΧΛΜ ΕΠ.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα έχει ήδη ανασυρθεί έχοντας τις αισθήσεις της και φαίνεται πως είναι καλά στην υγεία της. Προσπάθειες γίνονται για την ανάσυρση της κόρης, που εκτιμάται πως κατά την πτώση του οχήματος βγήκε από το όχημα, με αποτέλεσμα να πέσει πιο βαθιά στη χαράδρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η κόρη φαίνεται να έχει τις αισθήσεις της. Το βάθος στο οποίο έπεσαν μητέρα και κόρη εκτιμάται στα 500 μέτρα. Στο σημείο επιχειρούν 9 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ έχουν κινητοποιηθεί 4 πυροσβέστες από τη 2η ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης με ορειβατικό εξοπλισμό.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις