Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef – Παύλος Χάππιλος: Όσα αποκάλυψε για τον χαρακτήρα των παικτών
LIFESTYLE

MasterChef – Παύλος Χάππιλος: Όσα αποκάλυψε για τον χαρακτήρα των παικτών

MasterChef - Παύλος Χάππιλος: «Θέλω την Μαργαρίτα για νικήτρια»

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση του από το MasterChef 5, έδωσε ο Παύλος Χαππίλος. Βρέθηκε στο πλατό της Φωλιάς των Κου Κου, και αναφέρθηκε στην ξεχωριστή αυτή εμπειρία του στο ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και στους συμπαίκτες του. Αν και ο ίδιος δεν πίστευε στον εαυτό του και στις δυνατότητες τους, κατάφερε να φτάσει στην τελική πεντάδα του διαγωνισμού, βγάζοντάς μας ασπροπρόσωπους.  Συγκεκριμένα, μίλησε για την στάση της Μαρίνας μετά την επιστροφή της. «Εγώ είδα διαφορά στην Μαρίνα όταν γύρισε, αλλά νομίζω πως είναι λογικό. Εμείς δε βλέπαμε τι έλεγε η Μαρίνα στις κάμερες. Εγώ γενικά την πάω τη Μαρίνα πάρα πολύ. Καταλαβαίνω πως έχει έναν τρόπο επικοινωνίας λίγο επιθετικό μερικές φορές, αλλά είμαι σίγουρος πως δεν είναι τόσο κακιά, όσο φαίνεται. Είχαμε έρθει αρκετά κοντά με τη Μαρίνα. Τη συμπαθούσα από την αρχή. Αυτό που γινόταν απέναντί της, νομίζω πως ήταν πολύ δυσανάλογο με αυτά που έκανε.

Ο Ιωάννης μπορεί να βλέπει ό,τι θέλει. Δε μπορώ να καταλάβω πόση ώρα έχει η Μαρίνα να μηχανορραφεί αυτά που λένε. Γενικά πιστεύω πως όταν μπαίνεις μπροστά στην κάμερα, πολύς κόσμος προσπαθεί να υποδυθεί έναν ρόλο. Να το παίξεις. Και αυτό δε βγαίνει προς τα έξω. Το ίδιο κάνει και ο Ιωάννης. Γιατί ο Ιωάννης στο σπίτι δεν ήταν τόσο επιθετικός όπως φαίνεται στην κάμερα. Ήταν πολύ πιο γλυκός με χιούμορ άνθρωπος. Δηλαδή πιο πολύ σοκάρομαι με τον Ιωάννη. Δε νομίζω πως παρασύρεται από την κάμερα. Νομίζω πως προσπαθεί να βγάλει ένα χαρακτήρα. Και προσπαθώντας να βγάλει έναν χαρακτήρα, βγαίνει κάτι τελείως διαφορετικό. Νομίζω πως το έκανε και η Μαρίνα και η Μαρία αυτό» είπε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Χάππιλος.

Η αποκάλυψη που είχε κάνει ο Τζαμαλής

«Ο πατέρας μου είναι σεφ εδώ και πολλά χρόνια. Αγαπά πολύ τη μαγειρική. Ψαχνόταν συνεχώς και σπούδαζε πάνω σε αυτό το αντικείμενο. Πήγαινε σε διαγωνισμούς κι εγώ τον ακολουθούσα για να τον βοηθήσω. Μέσα στο σπίτι το φαγητό ήταν πάρα πολύ σημαντικό και πειραματιζόμασταν συνεχώς. Είχα μάθει πολλά και είχα δοκιμάσει διάφορες γεύσεις. Δούλευε στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα. Είχα τον καλύτερο δάσκαλο στο σπίτι», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ο Διονύσης ήταν χειρότερος πίσω από τις κάμερες

Ο Παύλος και ο Διονύσης  είχαν συνεργαστεί στην τελευταία ομαδική δοκιμασία και μάλιστα ο δεύτερος ως αρχηγός είχε μιλήσει απότομα στον Παύλο γεγονός που τον είχε στεναχωρήσει. «Ειμαι άνθρωπος που εχω υπομονή. Ο Διονύσης μαγείρευε και καθάριζε. Ίσως η πίεση του διαγωνισμού δεν του έβγαλε τον καλό του χαρακτήρα, Του έχω πει τα προβλήματά μου. Ο Διονύσης σε κάποιες φάσεις ήταν χειρότερος πίσω από τις κάμερες. Είχε νεύρα από το πουθενά. Θα μιλήσω μαζί του μόνο αν με πάρει μόνος του τηλέφωνο και θέλει να μου πει κατι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Ποιον θέλει για νικητή

Ο Παύλος είχε έρθει πολύ κοντά και με τη Μαργαρίτα και μάλιστα… πάτησε πόδι όταν σε  μία από τις δοκιμασίες έπρεπε να χωριστούν σε ζευγάρια. Ήθελε να συνεργαστούν οι δυο τους και τελικά αυτό συνέβη. Ο 35χρονος παίκτης τόνισε πως θα ήθελε να τη δει νικήτρια. «Με τη Μαργαρίτα στην αρχή δεν κάναμε παρέα.Δε θα είχα πρόβλημα να το πάρει και η Μαρίνα. Θα ήθελα να κερδίσει επιτέλους μια γυναίκα. Η Μαργαρίτα έχει μαγειρικό χάρισμα.»

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις