Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελεονώρα Μελέτη Mega: Ποιο είναι το πρώτο πρόσωπο που «έκλεισε» για την εκπομπή της
LIFESTYLE

Ελεονώρα Μελέτη Mega: Ποιο είναι το πρώτο πρόσωπο που «έκλεισε» για την εκπομπή της

Ελεονώρα Μελέτη Mega: Μεταφέρεται στην πρωινή ζώνη

Τηλεοπτικό «διαζύγιο» παίρνει η Ελεονώρα Μελέτη από τον Alpha, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν. Μάλιστα, λέγεται ότι την νέα τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβει εκπομπή στο Mega και μάλιστα στην πρωινή ζώνη. Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου» και της Δήμητρας Καλφούντζου αναφέρει ότι το πρώτο πρόσωπο που έκλεισε για τη νέα αυτή εκπομπή είναι η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στο Star και είναι κουμπάρες, αφού η Ελεονώρα Μελέτη είναι η νονά του γιου της Φλορίντα Πετρουτσέλι. Το όνομα της Πετρουτσέλι είχε ακουστεί και για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Παρόλα αυτά η παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη.

Από την άλλη και η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για την τηλεοπτική της επιστροφή στο Mega, και όπως είναι φυσικό αρκετοί από τους παλιούς της συνεργάτες έχουν βρεθεί στο επίκεντρο για το αν υπάρχει ενδεχόμενο νέας συνεργασίας τους με την παρουσιάστρια. Ένας από αυτούς είναι ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος φέτος βρίσκεται στην ομάδα του “Πρωινού”. Ο ίδιος μιλώντας στη “Real Life” άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει συνεργαστεί ξανά στο μέλλον με την Ελένη Μενεγάκη. “Έπειτα από 13 χρόνια στα δελτία ειδήσεων, έκανα πράγματι 10 αξέχαστες σεζόν στην εκπομπή “Ελένη” με χαρές, λύπες, επιτυχίες και σίγουρα με πολλή δουλειά. Ποιος πραγματικά μπορεί να ξέρει αν έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο; Εργαζόμαστε σε ένα χώρο με λίγα κανάλια και λίγες εκπομπές. Έχω μάθει να μη λέω τη λέξη “ποτέ”, γιατί απλά… ποτέ δεν ξέρεις!”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Περίμενες ότι η επιστροφή της Ελένης θα ήταν τόσο σύντομη;

“Τη γνωρίζω πολύ καλά και νομίζω ότι μόλις θα έβρισκε τις συνθήκες που ήθελε, θα γυρνούσε στη δουλειά. Δεν έχει σημασία αν θα ήταν ένας μήνας, ένας χρόνος ή πολύ περισσότερο. Δεν μου κάνει εντύπωση που θα τη δούμε και πάλι σύντομα στην τηλεόραση. Εξάλλου, δεν επιστρέφει για να αποδείξει κάτι. Όλοι γνωρίζουμε στον χώρο τι σημαίνει “Ελένη Μενεγάκη””.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις