Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler σήμερα 24/5: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας
LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα 24/5: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor spoiler σήμερα 24/5: Τι θα δούμε σήμερα

Survivor spoiler σήμερα 24/5: Στο σημερινό επεισόδιο της Δευτέρας, θα παρακολουθήσουμε τους κόκκινους και τους μπλε να αγωνίζονται για το έπαθλο της επικοινωνίας. Οι δυο ομάδες το θέλουν πολύ, καθώς είναι πολύ καιρό στον Άγιο Δομίνικο, η κούραση τους έχει καταβάλει και σίγουρα η απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων επηρεάζει και την ψυχολογία τους. Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers που κυκλοφορούν, σήμερα τη νίκη παίρνουν οι Μπλε, που αποτελείται από τους: Ηλία Μπόγδανο, η Καρολίνα Καλύβα, Γιώργο Ασημακόπουλο και ο Γιώργο Κορόμι.

Μετά και τα χθεσινά, η αντοχή των παικτών σωματικά και ψυχικά φαίνεται να λιγοστεύει στο Survivor 4. Ο Τριαντάφυλλος έχει επικριθεί για την υπεκφυγή του όταν βλέπει τα ζόρια στο στίβο μάχης όπου και επικαλείται ενοχλήσεις και χωρίς χαρτί γιατρού δίνει την ευκαιρία στους δυνατούς παίκτες της ομάδας του να γυρίσουν τα ματς. Αυτό όμως εξοργίζει στους αντιπάλους τους που για ακόμα μια φορά τον έβαλαν στο στόχαστρο τους, όταν με τη στρατηγική που ακολούθησε «έσωσε» την παρτίδα για την νέα του ομάδα και έφαγαν όλοι μαζί αστακομακαρονάδα μέσα σε καταμαράν.  Η ημέρα ξεκίνησε περίεργα για τους «Amigos para Siempre», οι οποίοι τα είχαν με τον Τριαντάφυλλο. «Άλλοι σπανέ τα πόδια τους και αυτός μας ειρωνεύεται και δεν σέβεται το γεγονός ότι τον έχουμε ταΐσει τόσες φορές», έλεγαν Ασημακόπουλος και Κόρο και έδειχναν ενοχλημένοι για το ότι τους αποκαλούσε… Amigos para πέντε.

Ποιοι είναι οι αρχηγοί των νέων ομάδων

Ο Τριαντάφυλλος δεν πτοείται και μετά τους «πάρα πέντε» εκτιμάει ότι θα υπάρχουν σύντομα εξελίξεις και θα μετατραπούν και σε Fantastic 4. Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε και αυτό σημαίνει πως νέοι αρχηγοί θα σχηματίσουν τις νέες τους ομάδες. Η Καρολίνα Καλύβα ήθελε να παραμείνει αρχηγός,  να επιστρέψει στο κόκκινο και να είναι μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο. Μάλιστα στο δρόμο για τη νέα αρχηγία δεν θα είχε εμπόδιο την Μαριαλένα Ρουμελιώτη που λόγω τραυματισμού ήταν αναγκασμένη να παραμείνει στον πάγκο. Αρχηγός λένε να γίνει και ο Γιώργος Ασημακόπουλος και να συνεχίσει στους κόκκινους, ενώ το ίδιο επιθυμούσε και ο Σάκης Κατσούλης.

Η Καρολίνα Καλύβα κέρδισε για δεύτερη φορά την ασυλία, αφού έκανε καλύτερο χρόνο από την Ελένη Χαμπέρη. Στους άντρες ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε τέσσερις αντιπάλους του, επέλεξε την κόκκινη ομάδα και πρώτη του συμπαίκτρια ήταν η τραυματίας Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία για πρώτη φορά ήταν αναγκασμένη να αλλάξει μπαντάνα. Στους κόκκινους επέστρεψαν και οι Τριαντάφυλλος και Ελένη Χαμπέρη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις