Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Μπάρτζης επιστροφή: Αναβάλλεται το πάρτι του λόγω χειρουργείου
LIFESTYLE

Νίκος Μπάρτζης επιστροφή: Αναβάλλεται το πάρτι του λόγω χειρουργείου

Νίκος Μπάρτζης επιστροφή: Ποια η κατάσταση της υγείας του

Ο Νίκος Μπάρτζης επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor 4, και όπως ήταν αναμενόμενο στήθηκε πανηγύρι στο αεροδρόμιο. Τον καλωσόρισαν με πανό και καπνογόνα, αν και το μεγάλο πάρτι που είχαν διοργανώσει αναβλήθηκε, λόγω του τραυματισμού του. Σύμφωνα με την εκπομπή “Ευτυχείτε” και την Έλενα Πολυκάρπου ο Νίκος ταλαιπωρείται ακόμα με το πρόβλημα υγείας στο γόνατό του και πονάει πολύ. Είναι αναγκαίο να χειρουργηθεί στο γόνατο, αφού έχει υποστεί ρήξη χιαστών. «Ο Νίκος δεν ήθελε να γίνει τίποτα για την επιστροφή του. Μετά βίας πήγε στο μαγαζί του ο Νίκος. Εκεί στην τοπική κοινωνία τον περιμένουν πολλοί. Αν τον δείτε και σε αυτά τα πλάνα περπατά και κουτσαίνει, πονάει πολύ και ήταν ταλαιπωρημένος από το ταξίδι. Ήθελε να πάει κατ’ ευθείαν στο σπίτι του.

Υπάρχει η ρήξη χιαστού. Τέτοιες περιπτώσεις θέλουν χειρουργείο. Τις επόμενες εβδομάδες θα πάει στους γιατρούς. Η παραγωγή έχει όλους τους παίκτες ασφαλισμένους και δεν θα πληρώσει τίποτα για τη νοσηλεία του. Θα κάνει πρώτα κάποιες εξετάσεις και μετά θα γίνει το χειρουργείο», είπε χαρακτηριστικά.

Η υποδοχή στο αεροδρόμιο

Στο αεροδρόμιο τον περίμενε πλήθος δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ, ανάμεσά τους και ο Αρτ, από τη «Φωλιά των Κου Κου». Ο Αρτ περίμενε τον πρώην παίκτη του Survivor με ένα ταψί μπιφτέκια, αφού στον Νίκο οφείλεται και η φράση «τη γυρίζει τη μπιφτέκα» που τόσο πολύ ακούσαμε φέτος στο reality επιβίωσης.

«Νίκο τα μπιφτέκια!», φώναζε ο Αρτ, ενώ γινόταν κακός χαμός κατά την υποδοχή του παίκτη. «Νίκο αυτά είναι για σένα! Η ατάκα σου έχει γίνει viral!», συνέχισε ο Αρτ και ο Νίκος Μπάρτζης, σχολίασε απλά: «Παιδιά ευχαριστώ! Θα τα πούμε άλλη στιγμή όλοι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις