Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef spoiler αποχώρηση 24/5: Αυτός είναι ο παίκτης που φεύγει στον β’ ημιτελικό
LIFESTYLE

MasterChef spoiler αποχώρηση 24/5: Αυτός είναι ο παίκτης που φεύγει στον β’ ημιτελικό

MasterChef spoiler αποχώρηση 24/5: Το τεστ δημιουργικότητας και η αντιγραφή πιάτου

Το MasterChef 5 έχει μπει στην τελική ευθεία, με τον Ιωάννη Αυλωνίτη να αποχωρεί στον πρώτο ημιτελικό, που παρακολουθήσαμε στο προηγούμενο επεισόδιο. Σήμερα, θα δούμε τον δεύτερο ημιτελικό, που φαίνεται ότι θα δυσκολέψει αρκετά τους παίκτες. Στο τρέιλερ βλέπουμε ότι πρόκειται για ένα τεστ δημιουργικότητας. Η Μαργαρίτα, ο Παύλος, η Μαρίνα, ο Διονύσης και ο Αλέξανδρος θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Μάλιστα, αυτός με το καλύτερο πιάτο θα περάσει κατευθείαν στην τετράδα, με τους υπόλοιπους να μπαίνουν σε διαδικασία αποχώρησης. Θα κληθούν να αντιγράψουν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο του σεφ Θοδωρή Παπανικολάου.

Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers που κυκλοφορούν, ο παίκτης που δεν τα καταφέρνει είναι ο Παύλος Χάππιλος, που έχει γίνει ιδιαίτερα συμπαθής από το κοινό. Η αποχώρηση του σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις, αν και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι είναι ευχαριστημένος που έφτασε τόσο μακριά, κάτι που δεν φανταζόταν ποτέ. Κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο με τον χαρακτήρα του, όσο και με την δημιουργικότητά του, δεδομένου ότι αποτελεί τον μόνο ερασιτέχνη που έφτασε στην πεντάδα.

MasterChef 5 σήμερα 24/5 – Trailer

Ιωάννης – Μαρία: Αποκαλύπτει αν είχαν σχέση

Την πρώτη του συνέντευξη μετά από την αποχώρηση του από το MasterChef 5 έδωσε ο Ιωάννης Αυλωνίτης. Βρέθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Παρασκευής, και μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε και στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Μαρία Λαζαρίδου, τις οποίες η ίδια είχε διαψεύσει. Το ίδιο έκανε, λοιπόν, και εκείνος και αποκάλυψε πράγματα και για την σύντροφό του. «Δεν κρύβω πως είχα αδυναμία στη Μαρία. Είναι από τα άτομα που είχαμε τις καλύτερες σχέσεις στο σπίτι από τον πρώτο καιρό. Έχουμε πάρα πολλά κοινά. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που όταν τη ρώταγα κάτι θα μου έλεγε αυτό που δεν ήθελα να ακούσω».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην επί χρόνια σύντροφό του , λέγοντας: «Είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ καιρό στη ζωή μου. Υπάρχει κατά καιρούς, αλλά για πολλούς λόγους την κρατάω στην αφάνεια. Είναι ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια με έχει στηρίξει πάρα πολύ. Πιο πολύ από τον καθένα. Απλά εγώ κάνω ώρες-ώρες του κεφαλιού μου και πολλές φορές δεν ακούω και κανέναν. Πληγώθηκε βλέποντας κάποια πράγματα στο MasterChef. Εγώ σαν Γιάννης τα καταλαβαίνω, γιατί τα έχω ζήσει. Ένας άνθρωπος που τα βλέπει από έξω δεν καταλαβαίνει και περιμένει κάποιες εξηγήσεις. Εφόσον δόθηκαν αυτές οι εξηγήσεις, είναι όλα καλά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις