Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαριαλένα Λιβάνης χωρισμός: «Δεν την περιμένει να γυρίσει»
LIFESTYLE

Μαριαλένα Λιβάνης χωρισμός: «Δεν την περιμένει να γυρίσει»

Μαριαλένα Λιβάνης χωρισμός: Τι αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης

Βόμβα μεγατόνων για την σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Γιώργου Λιβάνη, από τον Νίκο Γεωργιάδη. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε για το Survivor 4 και αναφέρθηκε όπως ήταν αναμενόμενο στον Σάκη Κατσούλη, τον οποίο τον ξέρει 10 χρόνια. «Τον Σάκη τον ξέρω 10 χρόνια. Αυτό που ήξερα εγώ είναι ότι τα παιδιά πήγαιναν για γάμο. Εμένα μου την είχε συστήσει ως μέλλουσα σύζυγό του. Τον είχα ρωτήσει αν το πήγαιναν σοβαρά και μου είχε πει “πιο σοβαρά δε γίνεται”. Είχε γίνει και πρόταση κανονικά. Στο τέλος χάλασαν τα πράγματα και οι γονείς εναντιώθηκαν.

Όσο για τον Γιώργο Λιβάνη δεν είμαι σίγουρος ότι θα περιμένει τη Μαριαλένα. Κατάλαβα πως ο άνθρωπος αυτός, αυτή τη στιγμή είναι τόσο επικεντρωμένος στην καριέρα του… Γιατί κακά τα ψέματα, του έγινε και διαφήμιση πάρα πολύ» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης. Τέλος, ανέφερε ότι ο τραγουδιστής, και νυν της Μαριαλένας, έχει αφοσιωθεί πλήρως στην καριέρα του και δε θα την περιμένει να επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο.

Σάκης και Μαριαλένα – Νέο τρυφερό στιγμιότυπο

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Σάκης ήταν αυτός που είχε την δυνατότητα να επιλέξει πρώτος συμπαίκτη. Η πρώτη που διάλεξε ήταν βέβαια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που είναι μάλιστα τραυματισμένη. Στην Κόκκινη Ομάδα βρέθηκαν επίσης ο Τριαντάφυλλος και η Έλενα Χαμπέρη.«Επειδή είμαστε στο παιχνίδι των ανατροπών ήρθε η ώρα η Μαριαλένα να φορέσει την κόκκινη μπαντάνα… Οι λόγοι είναι συναισθηματικοί, ψυχικοί, στρατηγικοί και είναι και τραυματίας και δεν υπήρχε περίπτωση να την αφήσω μόνη της…» είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια την αγκάλιασε σφιχτά και την φίλησε πολλές φορές στο πρόσωπο. Το στιγμιότυπο αυτό, συζητήθηκε πολύ, όπως ήταν και αναμενόμενο. Οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά, όπως είδαμε και στο έπαθλο που κέρδισαν, καθώς ο ένας δεν ξεκολλούσε από τον άλλο. Στην κρουαζιέρα βρέθηκαν άλλωστε πιο κοντά από ποτέ, και τα υπονοούμενα που ακούστηκαν ήταν πολλά. Βρέθηκαν στο σκάφος, έκαναν βουτιές, και έδωσαν «υποβρύχια» φιλιά. Έβαζαν αντιηλιακό ο ένας στον άλλο «ζωγραφίζοντας» καρδούλες, και ο Σάκης την φίλησε στον λαιμό. Ο Τριαντάφυλλος σαν γνωστός παρατηρητής και σχολιαστής είπε στον Σάκη ότι «αυτή έχει τρελαθεί μαζί σου».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις