Μπαλί τροχαίο: Νεκρή και η σύζυγος του Νάθαν μετά από 37 μέρες νοσηλείας

ΕΛΛΑΔΑ

Μπαλί τροχαίο: Νεκρή και η σύζυγος του Νάθαν μετά από 37 μέρες νοσηλείας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

Μπαλί τροχαίο: Δεν τα κατάφερε η 32χρονη σύζυγος του Νάθαν

24.05.2021 | 16:06

Τραγική κατάληξη έχει το τροχαίο στο Μπαλί, το οποίο σημειώθηκε στις 17 Απριλίου 2021. Μετά τον θάνατο του 42χρονου Νάθαν από την Ιεράπετρα, σήμερα κατέληξε και η 32χρονη σύζυγός του, η οποία νοσηλευόταν επί 37 ημέρες στο Νοσοκομείο Χανίων. Η άτυχη γυναίκα παρέμενε σε καταστολή στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων και οι γιατροί είχαν προχωρήσει σε ακρωτηριασμό του κάτω άκρου. Τελικά, δεν τα κατάφερε και κατέληξε νωρίτερα σήμερα όπως μας επιβεβαίωσε η διοίκηση του νοσοκομείου Χανίων. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη επί της εθνικής Οδού Ρεθύμνου – Ηρακλείου κοντά στο ύψος του Μπαλί, όταν η μοτοσικλέτα του ξέφυγε της πορείας της και έπεσε σε χαντάκι. Έμειναν αβοήθητοι εκεί, καθώς δεν μπορούσαν να γίνουν άμεσα αντιληπτοί.

Σύμφωνα με τις αρχές που εξετάζουν την υπόθεση, το ζευγάρι έφυγε από την Ιεράπετρα με προορισμό του τα Χανιά για την αγοροπωλησία ενός οχήματος. Ο Νάθαν και η Σβέτα  διανυκτέρευσαν σε χωριό του Αποκόρωνα, ενώ τα χαράματα φέρεται να πήραν τον δρόμο της επιστροφής με την μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα τους. Πλησιάζοντας προς το Μπαλί σε μία αριστερή στροφή του ΒΟΑΚ, καταγράφεται δεξιά εκτροπή της μοτοσυκλέτας, με συνέπεια η μηχανή να απογειωθεί κυριολεκτικά εξαιτίας μιας ήδη χτυπημένης προστατευτικής μπάρας, με αποτέλεσμα η μοτοσυκλέτα να πεταχτεί 35 με 40 μέτρα και να ακινητοποιηθεί σε ένα δένδρο. Ο Νάθαν βρέθηκε νεκρός λίγα μέτρα μακριά από τον ΒΟΑΚ και η Σβέτα βαριά χτυπημένη σε απόσταση περίπου 5 μέτρων από τον σύζυγο της.

Πιθανό να εμπλέκεται και δεύτερο όχημα

Το ζευγάρι το οποίο αναζητούσαν οι φίλοι του καθόλη την διάρκειας της εβδομάδας από της 13 Απριλίου έως και στις 17 του μήνα που αποκαλύφθηκε το τροχαίο, εντοπίστηκε τελικά μετά από έναν φίλο τους, ο οποίος μάλιστα συγκλονισμένος κατέθεσε στις αρχές ότι αρχικά εντόπισε τον Νάθαν και σε κοντινή απόσταση είδε την γυναίκα του, χωρίς να αντιληφθεί πως ήταν ζωντανή. Όταν τα σωστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο αποκαλύφθηκε από μια κίνηση του χεριού της 32χρονης με όση δύναμη της είχε απομείνει έχοντας απειροελάχιστα τις αισθήσεις της ότι αν και βαριά τραυματισμένη, τελικά ήταν ζωντανή.

Οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν στη διάθεσή τους βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας επιχειρήσεων που βρίσκονται επί του ΒΟΑΚ με σκοπό να το ερευνήσουν, ενώ ήδη έχουν εξετάσει το υλικό από κάμερα ασφαλείας ενός ξενοδοχείου στην περιοχή του Λατζιμά που απέχει περίπου 7 με 10 χιλιόμετρα από το σημείο της τραγωδίας. Επίσης αν και δεν θεωρείται επικρατέστερο σενάριο, εντούτοις η ΕΛΑΣ εξετάζει και το ενδεχόμενο η μηχανή του 42χρονου να χτυπήθηκε από άλλο διερχόμενο όχημα.

Exit mobile version