Αθήνα

°C

Σάββατο

18

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εμβολιασμοί Σαλαμίνα – καταγγελία: Καλούσαν πολίτες για να ακυρώσουν ραντεβού
ΕΛΛΑΔΑ

Εμβολιασμοί Σαλαμίνα – καταγγελία: Καλούσαν πολίτες για να ακυρώσουν ραντεβού

Εμβολιασμοί Σαλαμίνα - καταγγελία: Τι ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο βουλευτής Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μαρκόπουλος,  αναφορικά με τους εμβολιασμούς στη Σαλαμίνα. Συγκεκριμένα, πως ανέφερε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, κάποιοι ασυνείδητοι έπαιρναν τηλέφωνο σε ανυποψίαστους πολίτες και ακύρωναν τα ραντεβού που είχαν κλείσει για να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού.

Η ανάρτηση του κ. Μαρκόπουλου έχει ως εξής:

Πληροφορήθηκα πως ασυνείδητα κι επικίνδυνα άτομα, κακόβουλα κι έχοντας προφανώς πρόσβαση σε ηλεκτρονικά δεδομένα και ονόματα, καλούσαν τηλεφωνικά πολίτες που είχαν κανονίσει ραντεβού για εμβολιασμούς στο 1ο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας κι ακύρωναν τις συναντήσεις τους.

Το πρόβλημα αποκαλύφθηκε όταν κάτοικοι του νησιού καλούσαν αγανακτισμένοι να μάθουν γιατί άλλαζαν αιφνιδιαστικά οι εμβολιασμοί τους κατά του COVID 19, κάτι που φυσικά δεν ήταν αλήθεια.

Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της διοίκησης του Κέντρου Υγείας του νησιού και της Β Υ. Π. Ε η υπόθεση πήρε την αστυνομική οδό. Ο λόγος πλέον βρίσκεται στις αστυνομικές αρχές να αποκαλύψουν όσους έδρασαν με αντικοινωνική συμπεριφορά. Οι προσπάθειες αποσταθεροποίησης της συγκεκριμένης υγειονομικής μονάδας δεν θα περάσουν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις