Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef αποχώρηση Ιωάννη: Έπεσαν δάκρυα στον αποχωρισμό του
LIFESTYLE

MasterChef αποχώρηση Ιωάννη: Έπεσαν δάκρυα στον αποχωρισμό του

MasterChef αποχώρηση Ιωάννη: Στην τελική ευθεία το ριάλιτι μαγειρικής

Ο πρώτος ημιτελικός του MasterChef 5 ήταν πολύ απαιτητικός και δυσκόλεψε πολύ τους παίκτες. Οι εντάσεις στην κουζίνα δεν έλειψαν και τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά από την αρχή για μερικούς. Αρχικά, δημιούργησαν τρία ζευγάρια, τα οποία ήταν: Μαργαρίτα Νικολαΐδη – Παύλος Χάππιλος, Διονύσης Σαρακίνης – Ιωάννης Αυλωνίτης και Μαρίνα Ντεμολλάι – Αλέξανδρος Συνοδινός. Το τοποίο ήταν χλωμό από την αρχή για τον Ιωάννη, ο οποίος δεν ήθελε με τίποτα να συνεργαστεί με τον κολλητό του, Διονύση. Τελικά, συμβιβάστηκαν, αφού ούτε και ο Παύλος δεχόταν να γίνει ζευγάρι μαζί του. Οι τρεις ομάδες κλήθηκαν να φτιάξουν μέσα σε 45 λεπτά νόστιμα πιάτα, για να περάσουν κατευθείαν στους πέντε.

Το καλύτερο έκαναν η Μαρίνα με τον Αλέξανδρο και ήταν αυτοί που ανέβηκαν απευθείας στον εξώστη. Έτσι Διονύσης, Ιωάννης, Παύλος και Μαργαρίτα μαγείρεψαν και πάλι παίρνοντας μέρος σε δοκιμασία αποχώρησης. Ο Ιωάννης, ωστόσο, τα «πήρε» με τον φίλο του, Διονύση, κάτι που συμβαίνει ήδη από την ομαδική δοκιμασία. Η σάλτσα που «έκοψε» και το ότι ο Διονύσης είπε στους κριτές ότι η απόφαση να μην μπει το υλικό στο πιάτο ήταν κοινή, νευρίασε τον Ιωάννη. «Άντε γ…υ ρε φίλε τι συγγνώμη; Δεν είμαι στενοχωρημένος με εμένα. Είμαι έξαλλος με τον Διονύση αυτήν την στιγμή. Δεν με απασχολεί ούτε η συγγνώμη σου, ούτε τίποτα. Το αποτέλεσμα μετρά, αυτό βλέπω» είπε ο Ιωάννης.

Το πιάτο αντιγραφής

Ένα μοναδικό πιάτο αντιγραφής για τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, με εξαιρετικό βαθμό δυσκολίας, από τον Executive Chef στο Mykonos No5, Μιχάλη Μάρθα, καθόρισε ποιοι πρόκειται να περάσουν στην εκλεκτή πεντάδα. Τελικά οι εκνευρισμοί και τα νεύρα, είχαν αρνητικό πρόσημο για τον Ιωάννη, που αποχώρησε. Η αποχώρηση του έγινε για δεύτερη φορά, με κλάματα μπροστά στους κριτές.

«Σας ευχαριστώ πραγματικά για όλα! Είστε το λιγότερο τρομεροί χαρακτήρες και οι τρεις. Αυτοί που το ζούμε από κοντά σε σχέση με εκείνους που το βλέπουν από την τηλεόραση… δεν έχουν ιδέα! Πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ όλους!» είπε φανερά συγκινημένος.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις