Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αρσενάκος – Αρναούτογλου: «Φταίει η καταγωγή της Φουρέιρα για την άρνηση της ΕΡΤ;»
LIFESTYLE

Αρσενάκος – Αρναούτογλου: «Φταίει η καταγωγή της Φουρέιρα για την άρνηση της ΕΡΤ;»

Αρσενάκος - Αρναούτογλου: Τι δήλωσε για τη Eurovision και την Ελένη Φουρέιρα

Ο Γιώργος Αρσενάκος, CEO και συνιδρυτής της Panik Records, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του «The 2Night Show» και από την κουβέντα που έκανε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δεν έλειψε η αναφορά στην Eurovision, καθώς αυτές τις μέρες λαμβάνει χώρα ο μουσικός διαγωνισμός στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Ο γνωστός παραγωγός, ρωτήθηκε για την Ελένη Φουρέιρα και εκπροσώπηση της Ελλάδας στον ετήσιο διαγωνισμό, αφήνοντας κάποιες αιχμές ότι στην ΕΡΤ μπορεί να μην θέλησαν την ίδια λόγω της καταγωγής της: «Πιστεύαμε εγώ κι η εταιρία μου ότι η Ελένη ταιριάζει στην Eurovision λόγω της σκηνικής παρουσίας που έχει. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με το κρατικό κανάλι της Ελλάδας αλλά δεν ήθελαν. Δεν υπολόγισαν, δεν πίστεψαν, δεν είδαν το όραμά μας; Πάντως, δεν υπάρχει παρασκήνιο. Ήταν το γεγονός της παραφιλολογίας της όποιας καταγωγής; Δεν θέλω να αδικήσω κάποιον για το θέμα αυτό

«Απέδειξε ότι είναι μία καλλιτέχνης που ταιριάζει πολύ στην Eurovision»

Παράλληλα επισήμανε ότι η Φουρέιρα επιχείρησε αρκετές φορές να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, αλλά αυτό ποτέ δεν κατέστη δυνατό. «Δεν θα ήθελα να αδικήσω κάποιον, αλλά όλα περνούν από το μυαλό μου. Η ζωή κι η πορεία έδειξε αν είχαμε δίκιο ή όχι. Η Ελένη απέδειξε ότι είναι μία καλλιτέχνης που ταιριάζει πολύ στην Eurovision. Πήγε με μια χώρα η οποία δεν είναι από τα φαβορί, η Κύπρος κι ευχαριστώ το ΡΙΚ και τον Μιχάλη Μαραθεύτη, που πίστεψαν στο όραμά μας», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Πάρις Κασιδόκωστας μου άλλαξε τη ζωή»

Ο κ. Αρσενάκος, αναφέρθηκε και για στον Πάρι Κασιδόκωστα, ο οποίος όπως λέει, του άλλαξε τη ζωή με τη δημιουργία της Panik Records.«Πολύ καλός φίλος είναι ο Πάρις. Στη δική μου ζωή το 2011 όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με τη Universal και δεν ήξερα τι θα κάνω μου πρότεινε να κάνουμε την Panik. Το ήθελε και πίστεψε σε μένα, εγώ δεν πίστευα δεν το είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου ότι μπορώ να φτιάξω μια εταιρεία. Με το χέρι στην καρδιά το λέω ότι είναι ένας άνθρωπος που μου άλλαξε τη ζωή, μου άνοιξε έναν ορίζοντα που δεν πίστευα ότι το έχω» είπε ο Γιώργος Αρσενάκος και συνέχισε μιλώντας για τη συνεργασία τους στην εταιρεία.

«Αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι ισότιμα χωρίς ο ένας να επεμβαίνει στον τομέα του άλλου, δεν έχει επέμβει ποτέ σε κάτι το οποίο αφορά την καθημερινότητα της εταιρείας, με τον Πάρι αποφασίζουμε στρατηγικά πράγματα, ανοίγουμε νέους κύκλους στην εταιρεία. Είναι πολύ διακριτικός, και παρόλο που έχει πολλές και σοβαρές δουλειές είναι γνώστης της μουσικής βιομηχανίας και με έχει ξεμπλοκάρει πολλές φορές» κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις