Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μακρινίτσα διπλό φονικό: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 28χρονης
ΕΛΛΑΔΑ

Μακρινίτσα διπλό φονικό: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 28χρονης

Μακρινίτσα διπλό φονικό: Ανήμερα Κωνσταντίνου και Ελένης ο πατέρας του Γιώργου και της Κωνσταντίνας ξεσπά

Συγκλονίζει με δηλώσεις του στην τοπική ιστοσελίδα TheNewspaper.gr ο τραγικός πατέρας της Κωνσταντίνας και του Γιώργου Τσάπα, που έχασαν τη ζωή τους από τις μαχαιριές του συζύγου της 28χρονης γυναίκας, μέσα στο πατρικό τους σπίτι στη Μακρινίτσα Πηλίου. “Σήμερα, του Αγίου Κωνσταντίνου, στο σπίτι μας θα είχαμε γιορτή. Πέρυσι τέτοια μέρα, έψηνα από το πρωί. Μαζευτήκαμε όλοι, γιορτάσαμε το κορίτσι, φάγαμε, χορέψαμε, τραγουδήσαμε. Και είπαμε οτι του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτερα. Ποιος να το περίμενε οτι φέτος θα ήμασταν ντυμένοι στα μαύρα και θα πενθούσαμε, με δύο παιδιά στο χώμα” λέει.

Το φονικό της 5ης Απριλίου δε μπορεί να ξεχαστεί από την τοπική κοινωνία, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. Η πρωτοφανής αγριότητα δράστη και το διπλό έγκλημα κατά της 28χρονης συζύγου του και του 30χρονου κουνιάδου του γράφτηκε στην ιστορία με μαύρο μελάνι. Η μοναδική ευχή που θα κάνουν φέτος οι άτυχοι γονείς στην κόρη τους είναι το κεράκι που θα ανάψουν στον τάφο της για να αναπαυθεί εν ειρήνη.

Υπενθυμίζεται πως μετά τη στυγερή δολοφονία έμεινε πίσω ένα αγόρι ηλικίας 2,5 χρονών το οποίο είναι πλέον χωρίς μητέρα. Η εισαγγελική πρόταση είναι να αφαιρεθεί από την πατέρα που είναι φυλακισμένος και να δοθεί στον παππού και στη γιαγιά του, κατέθεσε η εισαγγελέας ανηλίκων προς το Πρωτοδικείο Βόλου. Η πρόταση κατατέθηκε την Τετάρτη, αφού ολοκληρώθηκε η κοινωνική έρευνα που έγινε για τις συνθήκες διαβίωσης του παιδιού και η οποία αποφάνθηκε ότι το παιδί είναι ευτυχισμένο με τους παππούδες του, γονείς της αδικοχαμένης μητέρας του. Η πρόταση της εισαγγελέως διαβιβάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου, που θα συνεδριάσει σε τακτική δικάσιμο το προσεχές διάστημα για το θέμα της επιμέλειας του παιδιού.

Βίντεο, 6 Απρ 2021

Παραλήρημα του δολοφόνου της Μακρινίτσας: Μην πιστεύετε τη γυναίκα μου

Ο 32χρονος δράστης που κρατείται στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού φέρεται να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει πράξει ενώ χαρακτηριστικοί είναι οι διάλογοι που έχει με τους θεράποντες ιατρούς του στο ψυχιατρείο της φυλακής.Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thenewspaper.gr που φιλοξένησε η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star ο φερόμενος ως δράστης, ο 32χρονος, φοβάται μην ζητήσει επισκεπτήριο ο κουνιάδος του (τον οποίο έχει σκοτώσει) γιατί είναι πιο δυνατός από εκείνον και φοβάται μήπως τον δείρει γιατί χτύπησε την αδερφή του (τη γυναίκα του την οποία έχει σκοτώσει).

Ο 32χρονος δράστης λέει πως έδειρε την γυναίκα του και ότι δεν έχει σκοτώσει κανέναν. “Μην πιστεύετε τη γυναίκα μου. Τα λέει όλα αυτά γιατί θέλει να βγάλει λεφτά. Λέει ψέματα και αυτή και ο πεθερός μου. Θέλει να μείνω εδώ για να μπορεί εκείνη να τρώει τα λεφτά μου. Το μόνο που φοβάμαι είναι μην με επισκεφθεί ο κουνιάδος μου, αυτός θα με μουντάρει, μπορεί αυτός να ζητήσει επισκεπτήριο;”, λέει μεταξύ άλλων στους γιατρούς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις