Αγγελική spoiler 20/5: Η απαγωγή και το κυνήγι του θησαυρού που έκλεψε ο Χανδρινός

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική spoiler 20/5: Η απαγωγή και το κυνήγι του θησαυρού που έκλεψε ο Χανδρινός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Αγγελική spoiler 20/5: Η απαγωγή και το κυνήγι του θησαυρού που έκλεψε ο Χανδρινός

20.05.2021 | 09:54

Δολοφονίες, ναρκωτικά απαγωγές και απώλειες δίνουν και παίρνουν στο σίριαλ του Alpha «Αγγελική». Οι εξελίξεις δε σταματούν να μας εκπλήσσουν με τα αδιέξοδα των πρωταγωνιστών να παρουσιάζουν μια συνεχόμενη πάλη.  Στο χθεσινό επεισόδιο ο Παύλος προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο ότι θέλει το καλό της επιχείρησης, με την Αθηνά στο πλευρό του. Η Κατερίνα ρωτάει ευθέως τον Δημήτρη αν σκότωσε τον αστυνόμο Μακρή και τον κάνει να παραδεχτεί την αλήθεια. Η Σοφία λέει στα παιδιά για το νέο σπίτι αλλά δε το πήραν όπως εκείνη το περίμενε.

Ο Δημήτρης πηγαίνει να «τρίξει τα δόντια» του Νικόλα όταν μαθαίνει από το Γιάννη για τα πάρε δώσε που έχουν. Ο Αποστόλης ξυπνά στο ίδιο κρεβάτι με την Ιωάννα και η αντίδραση του την απογοητεύει. Ο Χανδρινός χάνει τη μάχη με τη ζωή και η Τζένη κατηγορεί τον Παύλο για τον θάνατό του, ενώ δέχεται παρηγοριά από κάποιον που ποτέ δεν θα το φανταζόταν.  Η Αγγελική πάει να συλλυπηθεί την Τζένη και εκείνη της αποκαλύπτει ότι είπε στον Παύλο την αλήθεια για την πραγματική της ταυτότητα. Η Αγγελική καταλαβαίνει ότι κινδυνεύει εφόσον οι Αργυροί ξέρουν ποια είναι και ζητάει από τη Ζωή να συναντηθούν… μια συνάντηση όμως που δεν θα γίνει ποτέ.

Πέμπτη 20 Μαΐου-Επεισόδιο 131

Στο σημερινό επεισόδιο, η  Αγγελική ξυπνάει δεμένη χειροπόδαρα σε ένα εγκαταλελειμμένο μέρος όπου βλέπει τον Γιάννη τον οποίο και αναγνωρίζει σε δευτερόλεπτα. Όταν προσπαθήσει να ξεφύγει, επιχειρεί να τον στρέψει εναντίον των Αργυρών και να τον κάνει να καταλάβει ότι τον εκμεταλλεύονται. Η Αθηνά με τον Στέφανο και τον Παύλο προσπαθούν να βρουν μια λύση για το πώς μπορούν να εντοπίσουν τα χρήματα που τους έκλεψε ο Χανδρινός, γιατί τα έχουν πραγματικά ανάγκη αν θέλουν να ανακάμψει η εταιρία. Θεωρώντας πως η Τζένη γνωρίζει που βρίσκονται, η Αθηνά αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να πάει να της μιλήσει η ίδια, προσπαθώντας να την πείσει να συνεργαστεί.

Τα πράγματα δεν πάνε όμως όπως τα περιμένει. Όλη η οικογένεια των Ζάχων κάνουν ένα τραπέζι για να γιορτάσουν την επιστροφή της Λένας στο σπίτι. Η Σοφία πάει τα παιδιά να δούνε το σπίτι που θέλει να νοικιάσουν όπου και τους ανακοινώνει ότι αυτή κι ο μπαμπάς τους δεν θα είναι άλλο πια μαζί. Η Ζωή, ανησυχεί που η Αγγελική δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού τους και πάει αρχικά στον Στέφανο για να τον ρωτήσει αν γνωρίζει κάτι και στην συνέχεια στον Μιχάλη, από τον οποίο και θα ζητήσει τη βοήθειά του.

Ετικέτες
Exit mobile version